Stiinta & Tehnologie

# inchirieri masina #rent a car

Cauti servicii rent a car Bucuresti la cel mai bun pret? Intra pe EVOGO

Nu conteaza daca esti in vacanta sau ai nevoie de un autovehicul doar pentru a te deplasa prin oras. Evogo ofera servicii de inchirieri auto pe termen lung oricarei persoane, fie ea stabilita in Bucuresti sau turist care abia a aterizat in Aeroportul Otopeni. Suntem fericiti sa anuntam ca ofertele noastre sunt mereu puse la dispozitia oricarui client si puteti intra in posesia unui autoturism inchiriat oriunde in Bucuresti.

 

Turistii sunt cei mai avantajati in cazul in care se hotarasc sa achizitioneze un autovehicul de la Evogo, deoarece le poate oferi un confort esential sederii lor pe timpul calatoriei. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa intre pe site-ul nostru sau sa sune la sediu unde un operator va fi gata sa preia orice apel. Acesta va da toate datele necesare si va prelua toate informatiile oferite de client pentru a-si putea duce sarcina la bun sfarsit.

invata sa cauti solutii rapide si eficiente. Nimic nu trebuie sa te impiedice in a-ti duce misiunea la bun-sfirsit, iar pentru asta exista serviciile rent a car Bucuresti oferite de Evogo. Nu conteaza data sau ora la care suni, un operator este mereu pus la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi toate informatiile necesare si pentru a va sari in ajutor.

Ce se va intampla? Echipa noastra va fi incantata sa va ofere o sedere cat mai placuta pe tot parcursul vizitei dumneavoastra. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa vii cu incredere la Evogo si sa-ti alegi masina pe care o vrei pentru o scurta sau lunga perioada de timp. Astfel noi va trebui sa stim data si ora la care veti ateriza si perioada sederii dumneavoastra, iar unul dintre angajatii nostri va veni sa va intampine la ora stabilita de comun-acord impreuna cu dumneavoastra. Cheile va vor fi inmanate, iar de aici nu va ramane decat sa mergeti sa va lasati bagajele si sa vizitati toate punctele de atractie ale Bucurestiului in timp record!

inchirierea se face doar prin completarea formularului special pe care il gasesti pe site-ul nostru. In acest formular trebuie sa specificati perioada in care veti inchiria masina, locul de unde vreti sa o luati si locul unde o returnezi, modelul de masina dorit, marca, o adresa de mail functionala si numarul de telefon corect. Imediat dupa ce completezi formularul, veti fi contactat de un operator, iar, impreuna, veti putea stabili impreuna toate detaliile care vor sta la baza contractului de colaborare.

Evogo pune la dispozitie o varianta mult mai simpla si accesibila soferilor. Firma de inchirieri auto vine cu o gama larga de masini inmatriculate, cu acte in regula, asigurare si verificare tehnica deja efectuata. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa intrii pe site-ul evogo.ro sau sa suni la numarul la numarul afisat pe site pentru a-ti face o rezervare. De aici echipa noastra va face tot ceea ce este necesar pentru a-ti oferi cele mai bune servicii. La final, puteti preda autovehiculul in acelasi loc sau intr-un punct stabilit de dumneavoastra impreuna cu operatorul.

A ocazia sa alegi una dintre cele mai bune autovehicule puse la dispozitie de catre echipa Evogo. Poti alege in functie de propriile preferinte si mai ales in functie de buget si de consumul masinii. Ca turist poti beneficia de un astfel de serviciu pentru a te putea plimba prin tot orasul fara sa depinzi de alte mijloace de transport. Stai cat vrei, unde vrei fara sa te gandesti ca la 23:30 se inchide metroul sau ca dupa ora 21 nu mai circula RATB-ul.

In al doilea rand, ca turist, principala preocupare este sa ajungi cat mai repede la cazare ca mai apoi sa dai frau liber distractiei, sa te plimbi cat mai mult si sa vizitezi cat mai multe locuri in timp record. Nu mai trebuie sa apelezi la serviciile oferite de taximetristii de la aeroportul Otopeni atata timp cat Evogo are sediul atat de aproape de tine si in orice moment ai ajunge, noi vom fi acolo gata sa-ti predam masina si sa te duci cat mai repede prin oras. De asemenea, bagajele pot ramane in masina si poti incepe sa explorezi Bucurestiul de-ndata ce ai primit cheile!

Nu lasa micile detalii sa te opreasca din a te distra si lasa preocuparile in seama noastra. De la cheltuielile esentiale unui drum in siguranta, pana la asigurarile necesare unui autoturism pentru a fi totul acoperit in cazul unui incident neplacut, totul va fi preluat de noi pentru a te putea bucura de vacanta.

Echipa noastra sta la dispozitia oricarui client dispus sa incerce aceasta metoda simpla de achizitionare a unei masini pe termen lung. Beneficiati si de o durata minima de inchiriere, 3 zile, iar preturile sunt foarte avantajoase. Pretul va fi prezentat in euro, dar va fi platit complet in lei in ziua in care achizitionezi masina. Se va tine cont de cursul BNR de la data respectiva.

Nimic nu poate fi mai simplu decat sa inchiriezi o masina pe termen lung si, mai ales, intr-un oras mare si aglomerat precum Bucuresti. Daca apelezi la serviciile Evogo ai parte de multe beneficii de care ai putea profita din plin in momentul in care inchiriezi o masina. Daca apelezi la servicii de inchirieri pe termen lung beneficiezi de mai multe avantaje: costurile sunt constante si ratele lunare sunt fixe pe intreaga perioada de inchiriere. Rata include toate taxele si costurile, plata impozitelor, a asigurarilor si a taxelor conexe, dar si a anvelopelor, inspectiilor ITP si reviziilor periodice. Costurile sunt clare inca de la prima discutie Preturile se adapteaza in functie de fiecare buget in parte. Fie ca esti persoana fizica sau juridica beneficiezi de aceleasi oferte. Pe hartie sunt prezente toate conditiile pentru fiecare serviciu in parte.

Fie ca este vorba de nelamuriri tehnice sau intrebari referitoare la ofertele puse la dispozitie, agentii nostri va vor acorda, pe toata durata procesului de inchiriere sau pe perioada de inchiriere a masinii, toate raspunsurile necesare pentru a va putea lamuri in legatura cu serviciile oferite de Evogo.

Inchirierea pe termen lung se recomanda a fi efectuata din timp pentru a putea beneficia de alegerea dorita. Tot ceea ce trebuie sa faci este doar sa accesezi site-ul, sa fii la curent cu toate ofertele prezentate de firma de inchirieri auto Evogo si sa alegi perioada in care doresti sa fii detinatorul autoturismului. Imediat ce contractul s-a semnat, te poti urca la volanul masinii alese de tine. Simte-te liber sa alegi, sa te bucuri de mai mult timp pentru tine! Ofertele sunt reflexia calitatii flotei puse la dispozitie, dar si a calitatii serviciilor noastre.

Inchirierile pe termen lung sunt de tip leasing operational, cu o gama variata de autoturisme. in primul rand eviti neplacerea de a-ti deteriora masina personala, astfel ca iti poti alege una dintre modelele noastre din flota pusa la dispozitie: Ford Fiesta benzina/diesel, Renault Clio benzina/diesel, Skoda Rapid, Ford Focus, Skoda Rapid automat, Skoda Octavia, Opel Zafira, Volkswagen Passat, Mercedes Vito, BMW Seria 5 Automat, Hyundai Santa Fe Automat etc. Ai ocazia sa preiei o masina in functie de pasageri, nr locurilor ajungand pana la 9 si selectezi clasa: Economy, Compact, Intermediate, Full Size, Premium, SUV, Monovolum sau VAN.

Timpul este pretios, deci nu ai de ce sa te mai complici cu acte, avize, verificari tehnice auto ca in momentul in care doresti sa-ti achizitionezi propriul autovehicul. De actele necesare, asigurare si taxe ne ocupam noi, rovigneta este platita deci nu ai de ce sa iti faci griji pentru taxele de drum. Daca pe durata contractului intampinati probleme cu autovehicului, defectiuni tehnice sau alte dificultati, firma noastra va va oferi alta masina.

In costurile pentru inchiriere beneficiezi si de asigurare CASCO, RCA, rovigneta, asistenta rutiera si kilometri nelimitati. Se pot negocia foarte usor perioadele de inchiriere daca acestea sunt mai lungi. Reviziile sunt facute in permanenta in service-uri auto autorizate. Consultanta este gratuita, iar asistenta tehnica este inclusa non-stop.

Completati formularul in care alegeti ora si data dorita, iar un agent din echipa noastra va va contacta pentru a stabili datele clare despre locul de unde doriti sa ridicati masina. Daca nu ai cu ce sa te deplasezi prin capitala si doresti sa vizitezi puncte cheie a unui oras denumit si ”Micul Paris”, Evogo, inchirieri auto pe termen lung este cea mai buna solutie pe tot parcursul vizitei tale. Serviciile de livrare predispun si de predarea autoturismului la domiciliu sau aeroport (totul este gratuit si nu includ taxe suplimentare)

Masina poate fi returnata la sediul Evo Go, dar si in Aeroportul Otopeni sau intr-o alta locatie stabilita alaturi de agentii firmei. Daca nu vrei sa o aduci inapoi la sediu sau la aeroport, poti alege locatia dorita si un operator se va prezenta sa ridice masina.

Numarul de km este nelimitat si nu exista restrictii in acest sens.Exista o singura conditie pentru a putea efectua inchirierea pe termen lung sau scurt al autovehiculului: trebuie sa ai minim 21 de ani si cel putin un an de cand poti conduce.

Raportul bun calitate-pret ne defineste pe noi ca firma, ca echipa si vrem sa va asiguram toate conditiile necesare unui drum fara griji, o experienta ce se merita incercata si o amintire de neuitat. Nu iti anula planurile pentru nimic in lume! Cu solutii venim noi, iar tu trebuie doar sa te bucuri de fiecare eveniment din viata ta! Simte-te liber sa profiti la maxim de fiecare moment alaturi de familie si prieteni.

In caz ca vrei sa pleci in vacanta cu persoanele dragi, te asteptam pentru o noua experienta! Vino cu incredere si pleaca in siguranta!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea