Stiinta & Tehnologie

# telefon second hand #telefon

Cati bani vei putea salva cumparand un telefon second hand?

Principalul motiv pentru care oamenii aleg sa cumpere dispozitive la mana a doua este pretul favorabil, in comparatie cu cel al produselor noi de pe piata. Toata lumea isi doreste un telefon performant la un pret accesibil, iar cea mai usoara modalitate prin care se poate obtine acest lucru este prin intermediul unui magazin care se specializeaza in telefoane second hand.

Un astfel de magazin este Klap, unde utilizatorii vor avea oportunitatea sa aleaga dintr-o gama alcatuita din diverse modele, de la branduri de renume. Astfel, daca isi doresc unul din cele mai noi produse de la Apple, il vor putea obtine la un pret mai mic decat cel original si se vor putea bucura de toate functiile pe care le are.

In functie de ce variaza pretul telefoanelor reconditionate?

Exista mai multi factori care trebuie luati in considerare in momentul in care se stabilieste pretul unui produs reconditionat. Primul aspect care va influenta pretul este modelul telefonului, deoarece este normal ca cele mai noi modele sa fie mai costisitoare in comparatie cu celelalte produse de pe site. Pe urma, se pune si problema capacitatii de stocare.

Un alt lucru care va influenta pretul final al telefonului este aspectul exterior. Toti oamenii vor un telefon care nu doar ca are o performanta optima, dar are si un aspect placut. Daca exista zgarieturi sau urme de la posesorul anterior, care nu au putut sa fie indepartate, pretul telefonului va fi automat unul mai mic, iar cei care nu sunt deranjati de acest aspect vor putea profita.

Ai si optiunea de plata in rate la telefoanele reconditionate!

Plata in rate nu se aplica doar la modelele noi, cumparate din magazin, ci si la telefoanele reconditionate de la magazinul Klap. Daca exista intrebari in legatura cu acest subiect, tot ce trebuie sa faca un client este sa contacteze un reprezentant prin intermediul numarului de telefon de pe site.

In cele mai multe cazuri, oamenii care aleg sa cumpere telefoane second hand vor plati cu 20% mai putin decat ar fi platit pentru acelasi model, in varianta noua.

FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea