Stiinta & Tehnologie

#aplicatie #facebook #aplicatie facebook #timp Facebook

Cat timp ai pierdut pe Facebook de cand ti-ai facut cont? Iata aplicatia care iti face acest calcul

Creata intr-o camera de camin de Mark Zuckerberg si cativa prieteni pe 4 februarie 2004, reteaua de socializare Facebook va implini saptamana viitoare 10 ani. Ani plini de succes, care i-au adus tanarului Zuckerberg multe milioane de euro in buzunare.
 

In prezent, reteaua de socializare Facebook are 1,1 miliarde de utilizatori si tot atatea pagini, un numar imposibil de calculat de fotografii, anunturi, evenimente, poke-uri si tone de informatii.

Cu ocazia implinirii a 10 ani de existenta a Facebook, site-ul techland.time.com a lansat o aplicatie prin care iti poti calcula timpul pe care l-ai pierdut pe reteaua de socializare din momentul in care ti-ai facut contul.

In functie de actiunile si postarile pe care le-ai realizat, aplicatia face o scurta analiza a acestora, iar in cateva minute iti poate spune, in luni sau chiar ani, cat timp ai pierdut din viata pe Facebook.

Poti afla si tu cat timp ai pierdut pe Facebook, apasand aici.

Sursa foto: ibtimes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea