Stiinta & Tehnologie

#pret #magazine #orange #vodafone #abonament #Samsung Galaxy S4

Cat costa Samsung Galaxy S4 in oferta Vodafone si Orange

Unul dintre cele mai asteptate smartphone-uri ale anului, Samsung Galaxy S4, soseste in curand la Vodafone si Orange. Iata preturile anuntate pentru noul telefon de catre marii operatori telecom din Romania.

Chiar daca a fost lansat oficial in Romania in 17 aprilie, Galaxy S4 soseste in ofertele Vodafone si Orange abia la sfarsitul lunii sau chiar la inceputul lunii mai.

Samsung Galaxy S4, la Vodafone din 29 aprilie

Fara abonament, Galaxy S4 poate fi achizitionat de la Vodafone cu pretul de 634 euro, insa pe site-ul companiei pare disponibila momentan doar varianta neagra. Smartphone-ul costa 169 euro cu abonamentul Red 65 pe doi ani, ce include apeluri si mesaje nelimitate in orice retea nationala, apeluri nelimitate catre orice retea europeana fixa si multe alte servicii.

Samsung Galaxy S4, la Orange din 7 mai

La Orange, Galaxy S4 costa 598,99 euro fara abonament si este disponibil momentan pentru pre-comanda doar in varianta alba. Pretul cu abonament este de 249 euro pentru abonament Pantera 49, 299 euro pentru Pantera 39 si 419 euro pentru Pantera 23.

Sursa foto: mashable.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea