Stiinta & Tehnologie

Casio Exilim W63CA a fost aprobat de FCC

Compania Casio , cunoscuta pentru dezvoltarea de aparate de fotografiat, vrea sa lanseze pe piata un telefon mobil fotografic.

Totusi, modelul Casio Exilim W63CA nu este nou ci urmasul telefonului W53CA care a vazut deja lumina zilei in tara Soarelui Rasare.

comisia federala de comunicatii spune "DA"

Recent terminalul celor de la Casio a captata atentia FCC-ului american. Asa se face ca in curand Statele Unite vor pune mana pe modelul reinoit al unui terminal deja cunoscut in Japonia. Totodata, testele din cadrul institutie arata o acoperire de retea globala.

Casio Exilim W63CA este un clamshell care va avea o camera foto de 8 megapixeli, spre diferenta de cei 5 megapixeli pe care modelul W53CA ii suporta. Mai mult, noul model vine cu conectivitate 3G la bord si un ecran de rezolutie mare de 800 x 480 pixeli.

Se prea poate ca noul model al celor de la Casio sa semene foarte mult cu predecesoul sau in ceea ce priveste specificatiile tehnice ale terminalului.

La japonezi din 2007

Daca pentru americani si europeni telefoane cu camera de 5 megapixeli sunt destul de noi , iar cele cu 8 megapixeli sunt cele mai recente aparitii, in Asia lucrurile stau mult mai diferit.

Exemplul cel mai clar este inaitasul lui Casio Exilim W63CA, care a fost lansat in Japonia luna mai a anului 2007 prin reteaua KDDI. Spre diferenta de modelul actual, W53CA avea o camera fotot de 5 megapixeli, tehnologia de corectare a culorilor, autofocus, declansator cu viteza mare si lentile de 28 mm.

Ecranul intern masura 2,8 inch si asemenea modelului actual avea o rezolutie mare de 480 x 800 pixeli. W53CA mai suporta un slot pentru card microSD pentru upgrade de pana la 2 GB, MP3 player, dictionar si e-mail.



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea