Stiinta & Tehnologie

#romania #micro-sim #cartela

Cartelele micro-SIM au ajuns in Romania

Principalii operatori de telefonie mobila din Romania au lansat oficial pe piata autohtona cartelele micro -SIM compatibile cu terminalele smartphone si cu PC-urile tableta.

Noile cartele micro-SIM au o lungime de 15 milimetri si o latime de 12 milimetri, fata de SIM-urile obisnuite, ce au lungimea de 25 milimetri si latimea de 15 milimetri. Grosimea ambelor tipuri de cartela ramane aceeasi, de 0,76 milimetri.

Cartelele micro-SIM Vodafone suporta atat servicii de voce cat si de date si sunt disponibile pentru utilizatorii prepaid si postpaid.

Noile micro-SIM-uri vor fi disponibile online si in magazinele Vodafone pentru toti utilizatorii, incepand cu a doua jumatate a lunii iulie. Serviciile oferite impreuna cu un micro-SIM vor avea tarife standard, atat pentru voce, cat si pentru date. In tabara opusa, Orange ofera clientilor sai posibilitatea de a-si inlocui gratuit vechea cartela cu o cartela micro sim, din data de 15 iunie 2010. Modelele suporta servicii de voce si date si este compatibila cu iPhone 4, pe care Orange il va aduce in Romania in curand impreuna cu ultima generatie de tablete.

Micro SIM-ul este comercializat in magazinele proprii ale Orange. Lista magazinelor in care este disponibil Micro SIM-ul poate fi consultata pe site-ul oficial al operatorului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea