Stiinta & Tehnologie

#cartela sim #reincarcare cartela #incarcare cartela #cartela telefon #Fonmoney.ro

Cartela ta reincarcabila nu va mai fi niciodata descarcata!

ADVERTORIAL

Oriunde ai fi, incarca online cartele prepaid cu Fonmoney.ro – ieftin si usor!

Ai rude in strainatate de la care primesti bani regulat? Atunci esti in locul potrivit! Conform datelor BNR, romanii din strainatate au trimis in tara 1,83 miliarde euro catre familii si cei dragi, si asta doar in primele şase luni din acest an. Taxele la tranzactii bancare sunt enorme. Noul portal online Fonmoney (www.fonmoney.ro) prezinta o alternativa. Serviciul permite din orice tara a lumii, transferul de credit pe cartelele reincarcabile de la cei mai mari trei operatori GSM din Romania. Fonmoney este ideal pentru plata convenabila a facturilor de telefon ale rudelor sau prietenilor – un cadou perfect si un adevarat sprijin in viata de zi cu zi.


Asa functioneaza Fonmoney

Cu Fonmoney se poate incarca un numar de telefon prepaid printr-o platforma online. Procesul e rapid si simplu: introduceti pe www.fonmoney.ro numarul de telefon pe care doriti sa-l incarcati si suma dorita. Plata se face cu transfer bancar direct, carte de credit sau Paysafecard. La scurt timp, beneficiarul primeste un sms cu anuntul creditului suplimentar. Banii sunt transferati in forma de credit pe cartelele reincarcabile. 

„Multi dintre romani lucreaza in strainatate si isi sprijina familiile prin transfer de bani. O mare parte a banilor respectivi e folosita pentru lucruri de folosinta zilnica – chirie, curent sau facturi telefonice. Fonmoney reprezinta in astfel de cazuri o super alternativa, deoarece tarifele sunt mult mai mici decat la transferuri bancare conventionale. Mai mult, Fonmoney poate fi accesat usor si rapid pe internet. Nu este nevoie de cont, atat in cazul expeditorului, cat si in cel al destinatarului“, spune Mirko Kinigadner, fondatorul si administratorul Fonmoney. „Fonmoney si-a propus sa ofere tuturor oamenilor din lume posibilitatea de a-si sustine financiar familia si prietenii“, conform Kinigadner.


Despre Fonmoney

Fonmoney este o marca a Transpaygo SRL. intreprinderea ofera expatilor un serviciu prin care se pot transfera ieftin sume mici prin cartele reincarcabile. Fonmoney a fost lansat in Austria, in august 2012. Fondatorul, administratorul si actionarul principal al Transpaygo SRL este Mirko Kinigadner. Cofondatorul Christian Peidelstein are rolul de Manager Operativ (COO).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea