Stiinta & Tehnologie

#cumparare masina #masini second-hand #leasing #leasing auto

Care sunt cele mai performante masini rulate din Romania?

Cumpararea unei masini second hand nu mai ridica semne de intrebare sau motive de ingrijorare atunci cand achizitia este realizata prin intermediul unui dealer autorizat. Prin intermediul profesionistilor specializati in sistemele de finantare de tip leasing sau credit auto beneficiezi de oferte personalizate pentru o gama foarte variata de masini rulate din gama premium, accesibile si recomandate ca fiind o investitie inteligenta.

Avantajale colaborarii cu LeasingAutomobile: incredere, seriozitate si transparenta

Achizitia de masini rulate poate fi o experienta placuta atunci cand alegeti sa colaborati cu un dealer autorizat. Un lider in vanzarile de masini second hand de pe piata privata din Romania, colaborarea cu specialistii acestei firme dispune de mai multe avantaje, de luat in considerare atunci cand doriti sa achizitionati masini rulate de calitate:

  • Consultanta personalizat in procesul de decizie si achizitie

Leasing Automobile are solutii si raspunsuri inteligente pentru toti clientii, iar pentru ca acestia sa fie intotdeauna multumiti, compania asigura servicii de consultanta in vederea alegerii modelului potrivit cerintelor si necesitatilor mentionate de fiecare client.

Totodata, solicitantii sunt informati cu privire la posibilitatile de finantare oferite, in cazul in care aceasta optiune este viabila.

  • Verificari amanuntite efectuate de echipa de specialisti in diagnoza auto

Masinile rulate reprezinta o optiune pentru multe persoane care doresc sa isi schimbe masina, sau se afla la prima achizitie a unui automobil. Problematica ridicata de achizitionarea de masini rulate este intotdeauna de natura tehnica si doar dealer-ii autorizati asigura incredere deplina in furnizarea detaliilor tehnice reale (daca masinile au fost implicate in vreun accident si ulterior reparate, kilometrajul real etc).

La fiecare achizitie din parc auto LeasingAutomobile, clientii primesc o masina cu “Certificat de buna functionare”.

  • Garantie oferita la achizitie

Atunci cand cumparam un automobil este foarte confortabil sa stim ca exista o garantie care sa asigure inlocuirea sau remedierea problemelor aparute ulterior achizitionarii. In plus, prin intermediul firmei Leasing Automobile beneficiezi de garantie de 3 luni pentru 15 000 km rulati pentru toate masinile disponibile.

  • Diferite posibilitati de finantare

Mereu in sprijinul clientilor sai, dealer-ul autorizat Leasing Automobile asigura posibilitati de finantare, precum:

  • Programul schimburi auto, care consta in predarea masinii vechi si achizitionarea uneia din variantele disponibile, cu recalcularea diferentei care trebuie asigurata de client;
  • Finantare in sistem leasing, realizate prin intermediul institutiilor financiare competente, precum: BT Leasing, Tiriac leasing, Idea Leasing, Cetelem, Raiffesen Bank, BRD, Garanti Leasing, Impulse Leasing Romania).

Este foarte cunoscut faptul ca majoritatea clientilor opteaza pentru achizitionarea de masini rulate importate din tari precum Germania, Luxemburg, deoarece cumparatorii au incredere in calitatea asigurata de aceste marcile automobilelor importate din aceste tari.

LeasingAutomobile.ro – Partenerul tau de drum, partenerul tau de incredere

Cu intentia de a asigura servicii profesionale clientilor care doresc sa investeasca intr-un autoturism second hand, Leasing Automobile a dezvoltat doua parcuri auto in doua mari orase ale tarii - Galati si Arad, concomitent cu prezentarea online a masinilor rulate disponibile.

Astfel, oricine are posibilitatea sa vizualizeze masinile la fata locului, in parcurile auto, sau accesand website-ul companiei: www.leasingautomobile.ro

Pentru detalii legate de conditiile de acordare a pachetelor de leasing potrivite fiecarui client, puteti contacta un reprezentant al companiei, care va va comunica pasii pe care trebuie sa ii urmati.

Telefon: 0741 – 414 - 488

Telefon: 0741 – 414 - 466

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea