Stiinta & Tehnologie

#echipamente complete #camere de supraveghere wireless #camere de supraveghere

Camere de supraveghere wireless – Echipamente complete la preturi avantajoase

Sistemele de supraveghere video pentru imobile sunt din ce in ce mai populare in tara noastra, iar producatorii acestora continua sa contribuie la dezvoltarea unor echipamente din ce in ce mai performante. E-Camere.ro este unul dintre principalele magazine online specializate in camere de supraveghere wireless si tehnologii inteligente de supraveghere.

Daca pana acum cativa ani modelele cu transmisie prin cablu erau la mare cautare, iata cele wireless castiga tot mai multi adepti.

Evolutia camerelor video

Primul sistem de supraveghere a fost creat de catre un domn care dorea sa-si monitorizeze gainile cu scopul de a prinde persoana care obisnuia sa fure oua. Acesta a utilizat o camera foto disponibila la acea vreme si cu ajutorul unor cabluri si tevi, a improvizat un sistem complet.

Gratie ingeniozitatii de care a dat dovada, cetateanul a reusit sa aduca probe foto impotriva acuzatului si sa castige lupta impotriva acestuia. Intamplarea avea loc in anul 1933 si reprezinta inceputul dezvoltarii sistemelor de supraveghere.

Mai tarziu, au aparut camerele video in miniatura, folosite mai ales in timpul razboiului pentru spionaj si monitorizare. Astfel, nemtii au fost primii utilizatori ai sistemului CCTV, tot in timpul razboiului, dupa care au urmat S.U.A.

Odata cu aparitia casetelor video, imaginile puteau fi inregistrate si vizionate mai tarziu, moment in care au fost puse bazele echipamentelor de supraveghere moderne.

In 1960, la Londra erau deja folosite primele camere de supraveghere de exterior, cu ocazia vizitei familiei regale thailandeze, dupa care au fost dezinstalate.

Cinci ani mai tarziu, sistemele au fost introduse in politie cu scopul de a monitoriza spatiile publice, iar in 1970 a aparut primul sistem de supraveghere pentru interior.

Ce functii trebuia sa aiba o camera wireless?

In general, functiile camerelor fara cablu sunt cele care imbunatatesc calitatea imaginii pe timpul zilei si noptii. Daca vreti sa beneficiati de camere cat mai performante, trebuie sa investiti in echipamente calitative, capabile sa inregistreze si sa transmita nu doar imaginile, ci si sunetul.

In cazul in care doriti un sistem de supraveghere pentru camera copilului, asigurati-va ca acesta este prevazut cu microfon si difuzor, pentru a sti exact ce face copilul.

In ceea ce priveste transmiterea informatiilor, imaginile pot fi receptionate pe orice suport digital, de la telefon la tableta sau PC. Acest lucru este posibil printr-o simpla conexiune Wi-Fi, astfel ca nu mai sunt necesare cabluri si alte accesorii pentru montarea camerelor. In functie de preferinte, puteti opta pentru camere analogice sau digitale.

Descopera cele mai moderne camere de supraveghere wireless!

Compania E-Camere.ro furnizeaza o serie de echipamente premium din domeniul securitatii publice s private, printre care si camere video wireless. Acestea provin de la marci recunoscute pe piata mondiala si sunt insotite de toate informatiile necesare, precum si de garantie.

Date de contact

Datorita preturilor accesibile, oricine poate beneficia de mai multa siguranta acasa sau la birou, mai ales ca investitia este una pe termen lung.

Mai multe detalii tehnice despre produse puteti gasi pe www.e-camere.ro

Numere de telefon
Vanzari - 0767.390.475
Tehnic - 0765.487.387

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea