Stiinta & Tehnologie

#proiect #statie de alimentare #administratia strazilor #autovehicule electrice

Bucurestiul va avea in curand prima statie de alimentare a autovehiculelor electrice

In curand, in Capitala va fi construita prima statie de alimentare pentru automobilele electrice, in zona Unirii. Aici vor fi amenajate 24 de locuri de parcare pentru sase module de statii de alimentare a masinilor, conform unui proiect de hotarare care a fost aprobat weekendul acesta de Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Scopul acestui proiect este acela de incurajare a dezvoltarii automobilului electric.  "Avand in vedere ca printre marii producatori auto prezenti in Romania sunt si pionierii automobilului electric, se evidentiaza astfel oportunitatea incurajarii dezvoltarii si sustinerii automobilelor electrice", se arata in comunicatul Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

In comunicat se mai arata ca acest proiect-pilot va functiona in baza unui proiect de lucru ce va fi incheiat intre detinatorul statiei de alimentare si Administratia Strazilor si Directia Generala de Infrastructura si Servicii Publice.

Viitoarea statie de alimentare a autovehiculelor electrice va fi amplasata pe Bulevardul Unirii, vizavi de Strada Anton Pann.


Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea