Stiinta & Tehnologie

#Tech Week # Bucharest Tech Week

Bucharest Tech Week 2023, planifica viitorul, accelereaza prezentul

Bucharest Tech Week, festivalul care transforma in fiecare an Bucurestiul in capitala internationala a tehnologiei, revine intre 22 si 28 mai la NORD Events Center by Globalworth si Romexpo, Pavilionul B1.

Evenimentul se desfasoara sub un nou concept, in care viitorul la care toti visam, unul eficientizat prin digitalizare, intra in scena acum. Astfel, cea de-a saptea editie a Bucharest Tech Week ne plaseaza intre acum si viitor, intre tehnologia si inovatia prezentului si perspectivele conturate de concepte precum CleanTech (tehnologia verde), IoT (internetul lucrurilor), tehnologia wearable, Web3, AI sau Robotica.

“Asadar, viitorul este puternic influentat de actiunile jucatorilor din domeniul IT&C, in functie de cum acestia valorifica prezentul in diverse domenii. Este timpul ca noi sa profitam de acest prezent in cel mai eficient mod posibil, pastrându-ne concentrarea asupra viitorului. 

Bucharest Tech Week 2023 este astfel un eveniment emblema, ce inspira si educa sub conceptul planifica viitorul, accelereaza prezentul, prin cele mai spectaculoase inovatii si gadget-uri, dar si prin solutii digitale de ultima generatie.”, declara Alexandru Maxineanu, Managing Partner UNIVERSUM EXPO.

Structura Bucharest Tech Week 2023 include:

  • cinci summituri de business, care au loc intre 22 si 26 mai, la NORD Events Center by Globalworth (Strada George Constantinescu 4B, Bucuresti) 

si

  • Tech Expo, expozitia B2C dedicata solutiilor IT&C si produselor de inalta tehnologie, desfasurata intre 26 si 28 mai, la Romexpo, Pavilion B1. 

Business Summits 2023 - cele cinci conferinte, Innovation, HR Masters, Future Retail, Java si Software Architecture, acopera o gama larga de subiecte din tehnologie si asigura profesionistilor un schimb pertinent de cunostinte, expertiza, paneluri despre cele mai bune practici de dezvoltare a afacerilor, dar si povesti personale a peste 30 de speakeri internationali, cunoscuti specialisti, experti si inovatori, in domeniile in care activeaza. 

Pe parcursul summiturilor, vor avea loc, in premiera, o serie de masterclass-uri, sesiuni tematice interactive, sustinute de experti internationali in diverse domenii de business, unde cei interesati pot obtine aprofundarea si intelegerea tehnologiei si a infrastructurii locale si internationale. 

Participarea la Business Summits se face pe baza unui bilet ce poate fi achizitionat direct de pe https://www.techweek.ro/business-summits. Pana pe 29 martie, acesta are un pret special de 239 EUR.

Viitorul tehnologiei trece pe la Tech Expo

Bucharest Tech Week dedica weekendul 26-28 mai celui mai mare eveniment tehnologic B2C din România, expozitia Tech Expo, care va avea loc la Romexpo, Pavilionul B1, unde cei pasionati de tehnologie pot vedea si interactiona cu produse, servicii IT&C, prezentate de importanti jucatori din domeniu, locali si internationali.  

La Tech Expo se regasesc:

  • cele mai noi inovatii in materie de mobilitate urbana electrica si hibrida
  • noi gadget-uri care pot usura, eficientiza si automatiza anumite activitati zilnice
  • sisteme smart de comunicare, cele mai noi tehnologii pentru transformarea spatiului de locuit intr-unul smart, casa viitorului fiind cea care deserveste nevoile oamenilor intr-un mod eficient si sustenabil. 
  • o colectie impresionanta a celor mai noi device-uri de pe piata, tehnologii noi si revolutionare, pentru job, timp liber sau hobby-uri.

Unele dintre acestea vor fi prezentate in premiera.

Cei 7000 mp ai expozitiei vor avea si zone dedicate pasionatilor de jocuri. Gaming Area este locul unde vei putea sa urmaresti un weekend intreg streameri cunoscuti din România, in timp ce interactioneaza cu cele mai populare jocuri pe plan mondial.

De la Tech Expo nu vor lipsi testarile gratuite de:

  • masini electrice si hibride de pe piata, printre care si ultimele modele. 
  • trotinete, biciclete, placi hoverboard 
  • diverse gadget-uri de ultima generatie, dedicate diferitelor domenii sau unui stil de viata digitalizat si smart. 

Pe scena evenimentului, vizitatorii vor putea urmari panel-uri, demonstratii si prezentari despre ultimele noutati in materie de AI, wearables, smart home, robotica, gadget-uri si multe altele.

Participarea la Tech Expo este GRATUITA pentru toate persoanele cu vârsta peste 18 ani, cu inscriere in prealabil pe https://www.techexpo.ro/.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea