Stiinta & Tehnologie

#marea britanie #dacia duster #precomenzi #comenzi online

Britanicii pot face precomenzi online pentru modelul Dacia Duster

Clientii din Marea Britanie face precomenzi online incepand de azi pentru modelul Dacia Duster, la pretrui care pornesc de la 8.995 de lire sterline (12.250 de euro), anunta AutoExpress.

Primele masini urmeaza sa fie livrate in ianuarie 2013. Precomanda unui Duster se face dupa achitarea unui avans de 100 de lire sterline.

"Salut. Noi suntem Dacia. Facem masini. Masini care pun accentul pe utilitate si nu pe frivolitate. Ne-am facut un dusman din ce nu este necesar. Pentru ca noi consideram ca trebuie sa platiti doar pentru ce aveti nevoie. (...) Primul nostru model (pe piata britanica - n.r.), SUV-ul Dacia Duster cu cinci locuri, incepe de la 8.995 de lire sterline", se arata intr-un mesaj ce insoteste Duster pe dacia.co.uk, site-ul britanic al celor de la Dacia.

Dacia Duster , primul model Dacia comercializat in Marea Britanie, va fi disponibil in trei variante de echipare: Access, Ambiance si Laureate.

Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea