Stiinta & Tehnologie

# cadou de 1 iunie #boxa portabila #1 iunie #boxe #adolescenti #cadouri

Boxa portabila - cel mai asteptat cadou de 1 iunie de catre adolescenti

Boxa portabila wireless este unul din cele mai practice si utile cadouri pentru un adolescent de 1 iunie. Nu este usor sa faci un dar unui adolescent de Ziua Copilului din simplu fapt ca el se afla intr-o faza de trecere de la copilarie la maturitate.

Cu toate acestea, ca parinte vrei sa-l rasfeti si sa-i oferi un cadou care se va aduca mai aproape unul de celalalt. Oferindu-i o boxa portabila este ca si cum i-ai oferi darul muzicii. Stii prea bine ce proportii are pasiunea adolescentilor pentru muzica.

 

Boxa Portabila JBL Charge 3, Bluetooth Waterproof = 2044 lei

 

Ce poate face un adolescent cu o boxa wireless?

Indiferent de genul muzical preferat, adolescentul isi poate lua muzica la plimbare atunci cand se intalneste cu prietenii. O boxa wireless este utila acasa pentru ca se poate conecta la diferite dispozitive si astfel muzica poate fi "transferata" in orice camera. Daca adolescentul tau iese la picnic sau la o petrecere mica alaturi de prieteni, boxa portabila poate fi tot ceea ce au nevoie ca sa se simta bine. Atunci cand citeste, se relaxeaza in gradina, studiaza pentru un proiect sa pur si simplu stati toti pe terasa, din boxa portabila poate vibra sunetul muzicii sale preferate. Copilului tau aflat la varsta adolescenta ii place sa inoate in piscina sau sa iasa cu bicicleta? Perfect! Aceasta boxa wireless primita in dar de la tine ii poate crea atmosfera de care are nevoie pentru sport sau antrenamente.

 

 

Boxa portabila bluetooth Ultimate Ears Wonderboom, Bluetooth usb, Waterproof = 360 lei


 

Compatibilitate tip boxa cu alte dispozitive

Gratie tehnologiei Bluetooth, boxa wireless se poate conecta foarte usor la un telefon mobil, la un media player/ MP3, sistem home cinema, laptop sau tableta. In general nu trebuie sa instalati aplicatii speciale, daca boxa bluetooth si dispozitivul respectiv au ambele Bluetooth.

Cum sa alegi o boxa activa portabila pentru adolescentul tau de 1 iunie?

Chiar daca va fi foarte incantat de cadoul primit este important sa nu te opresti la prima boxa wireless care iti iese in fata. Tine cont de cateva aspecte, pentru ca boxa portabila sa fie cat mai utila si apreciata de copilul tau mai mare.

1. Functii disponibile. Dupa cum te astepti, cu cat boxa wireless are mai multe functii, cu atat va fi mai bine, dar automat va fi si mai scumpa. Citeste detalii despre caracteristici si gandeste-te daca i-ar fi utile fiului sau fiicei tale aflate la varsta adolescenta: rezistenta la apa, radio fm, extra bass, microfon inclus etc.

 

 

2. Incarcare. Inainte de a te hotari la un anume model, verifica ce autonomie are o boxa portabila. Desigur, cu cat durata va fi mai mare, cu atat boxa va putea fi utilizata mai mult timp pe baterie, fara necesitatea de a fi conectata la o sursa de energie.

 

 

3. Marime si design. Pentru adolescenta designul poate sa fie un aspect important. Din fericire exista foarte multe stiluri si modele din care poti alege. Empatizeaza putin cu tanarul tau mai mare si gandeste-te ce crezi ca ar aprecia la o boxa portabila noua.

 

 

  • Boxa Portabila BOSE SoundLink Revolve Plus, soundlink revolve plus bluetooth (Argintiu) = 1478 lei
  • Boxa Portabila Monster Firecracker High Definition, Bluetooth waterproof sunet Microfon, Handsfree, waterproof Rosu = 349 lei

4. Compatibilitatea cu telefoane mobile. Daca tanarul are un telefon smart, este imperios necesar sa te asiguri ca boxa portabila functioneaza impreuna cu acel sistem de operare.

 

Vino pe evoMAG sa alegi cadoul de 1 Iunie pentru adolescentul tau. In stoc boxe harman kardon, boxa activa portabila tip troller, boxa portabila akai, jbl boombox, cu 140w bluetooth sau boxa portabila sony.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea