Stiinta & Tehnologie

#bmw z4 #jante #lumini LED # Hyper Orange

BMW Z4 primeste un facelift

Constructorul auto german BMW va lansa in ianuarie 2013, in cadrul Salonului Auto de la Detroit, o varianta restilizata a modelului BMW Z4. La nivel exterior, faceliftul se remarca prin jantele de 17 si 18 inci din aliaj si prin amplasarea unor lumini LED la blocurile optice din fata.

De asemenea, clientii pot opta pentru un pachet Hyper Orange, ce va fi disponibil alaturi de trei culori de caroserie: Valencia Orange, Glacier Silver si Mineral Grey.

In ceea ce priveste interiorul, acesta este dominat de combinatia de piele alcantara si neagra si de insertiile metalice intalnite la nivelul plansei de bord.

BMW anunta si o noua versiune pentru Z4, SDrive18i. Ea va fi dotata cu propulsor de 2 litri, ce ofera 156 de cai putere. Motorul poate fi insotit fie de o cutie de viteza automata cu opt trepte, fie de una manuala. Consumul mediu de combustibil este de 6,8 l/100 km. Versiunea SDrive18i a lui BMW Z4 poate accelera la suta de kilometri la ora in 7,9 secunde si atinge o viteza maxima de 221 km/h.

Sursa foto: Carscoop

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea