Stiinta & Tehnologie

#tractiune fata #masini #bmw #mini

BMW si MINI pregatesc 13 modele cu tractiune fata pana in 2016

Studiul care a scos la iveala faptul ca 80% din posesorii Seria 1 credeau ca masina pe care o conduc are tractiune fata a deschis o adevarata cutie a Pandorei in ochii BMW. Strategia grupului german va include, in urmatorii ani, lansarea a cat mai multe modele cu tractiune fata.

BMW si MINI planuiesc lansarea a nu mai putin de 13 autoturisme cu tractiune pe rotile din fata pana in 2016. Primul pas va fi debutul versiunii GT modelului compact Seria 1 care va dispune de tractiune fata.

Pornind de la autoturismul bavarez, la un an distanta, va debuta noul MINI Clubman (2013). Acesta va fi ceva mai impunator decat generatia actuala si va avea o caroserie in cinci usi . BMW va oferi tractine fata si pentru urmatoarea Serie 1, care va vedea lumina zilei in 2017-2018, dar si pentru un monvolum care ar putea purta numele Fast (2016) si care ar duce batalii cu Mercedes B-Klasse.

Aceeasi reteta va urma si viitorului Z2, un cabriolet pe care presa engleza il descrie ca rival al lui Lotus Elan. Si viitorul X1 va avea tractiune fata, precum si un model compact secret, botezat Joy.


Citeste mai multe detalii pe Auto.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea