Stiinta & Tehnologie

#masini #bmw #concept hibrid bmw #active tourer #hibrid bmw #hibrid active tourer

BMW propune conceptul hibrid Active Tourer

BMW profita de Salonul Auto de la Paris (27 septembrie-14 octombrie 2012) pentru a prezenta publicului conceptul hibrid BMW Active Tourer.

Conceptul pregateste terenul pentru aparitia pe piata a primelor modele BMW cu tractiune pe fata, a primelor monovolume ale constructorului german si a primelor motoare cu trei pistoane.

Active Tourer are 4.353 milimetri lungime, 1.834 milimetri latime, 1.560 milimetri inaltime si un ampatament de 2.670 milimetri.

Sistemul de propulsie este format dintr-un motor pe benzina cu trei pistoane, de 1,5 litri, cu tractiune pe fata, si un un motor electric sincron care ofera tractiune pe spate. Intregul sistem de propulsie are o putere de peste 140 Kw/190 cai putere. Masina consuma in medie 2,5 litri la suta de kilometri. Nivelul emisiilor de CO2 este de 60 g/km.

Conceptul BMW Active Tourer accelereaza la 100 km/h in mai putin de opt secunde si poate atinge o viteza maxima de 200 km/h.

Foto: bmwblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea