Stiinta & Tehnologie

#cartea recordurilor #bmw seria 7 #g-power

BMW 760i Storm, cel mai puternic Seria 7 creat vreodata?

Tunerii de la G-Power au dat nastere unui BMW Seria 7 care poate pune pe tava pana la 725 de cai putere si 1000 de Nm. Herghelia propulseaza sedanul de lux pana la 345 de km/h.

Casa de tuning G-Power, specializata in modificarea modelelor BMW, a pus la punct un nou pachet de modificari, gata de a fi inscris in Cartea Recordurilor. De aceasta data, nemtii si-au indreptat atentia asupra navei amiral din curtea BMW, incercand sa dea nastere celui mai puternic si rapid Seria 7 din istorie.

Botezata BMW 760i Storm, creatia G-Power are la baza, dupa cum o spune si numele, versiunea de top a sedanului bavarez, propulsata de un motor V12 de 6.0 litri.

Inginerii au recalibrat ECU-ul, au inlocuit sistemul de evacuare si au modificat injectia pentru a reusi sa scoata 181 de cai putere peste ceea ce oferea versiunea standard. In aceste conditii, bagajul de putere totalizeaza 725 de cai la 5500 de rotatii si un cuplu impresionant, de 1000 Nm, disponibil chiar de la 2000 de rotatii.

Multumita hergheliei ascunse sub capota, 760i Storm poate atinge 100 de km/h in doar 4.2 secunde si 200 de km/h in 11.9 secunde. Surpriza vine insa atunci cand vorbim despre viteza maxima, care se opreste la o valoare impresionanta: 345 de km/h.

Puterea a venit frumos impachetata intr-un kit aerodinamic nou, care include, printre altele, spoilere din fibra de carbon, un deflector posterior , o capota redesenata si praguri laterale.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea