Stiinta & Tehnologie

#touchescreen #ev do #research in motion #blackberry storm 2

Blackberry Storm 2 ajunge iar pe Internet

Dupa ce a fost oficial confirmat in luna mai 2009 de catre reprezentantii Research in Motion , blackberry storm 2 se afla iar in atentia fanilor.

Primele imagini si o parte din specificatii tehnice ale telefonului RIM au ajuns pe Internet.

Termina confirmat

Zvonurile despre un nou blackberry storm circula din primavara anului 2009, atunci cand CEO-ul Research in Motion, compania producatoare de BlackBerry, a confirmat faptul ca se lucreaza la urmasul lui Storm.

Jim Balsillie a vorbit cu cei de la agentia de presa Reuters. Acesta a declarat ca "lucram la o noua generatie de dispozitive cu ecran sensibil la atingere". Se pare ca noul Storm, poreclit in prezent Storm 2 va avea anumite imbunatatiri. Spre exemplu, daca primul terminal nu avea Wi-Fi, noul telefon mobil va dispune si de aceasta conectivitate. Data exacta a lansarii nu a fost data publicitatii, dar se preconizeaza ca Storm 2 va fi cel putin anuntat oficial in luna septembrie a anului 2009.

Specificatii tehnice

Asa cum s-a zvoniti initial, noul terminal BlackBerry Storm va dispune de conectivitate Wi-Fi. Acestuia nu ii va lipsi nici standardele EGDE, 3G cu HSDPA si in plus va veni si cu protocolul EV-DO Rev. A. (Evolution-Data Optimized).

BlackBerry Storm 2 va rula sistemul de operare proprietar, versiunea 5.0, va dispune de o camera foto de 3,2 MP si un ecran tactil cu o rezolutie de 260 x 480 px. Este posibil ca modelul sa se lanseze initial prin operatorii Verizon si Vodafone ca apoi sa ajunga si in retelele AT&T si Rogers.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea