Stiinta & Tehnologie

#ecran tactil #touchscreen #research in motion #storm 2 #blackberry

BlackBerry Storm 2 a fost confirmat

Primul blackberry storm a fost anuntat in luna septembrie 2008 si lansat oficial in noiembrie.

Se pare ca la un an de la prezentarea oficiala, Research in Motion planifica sa lanseze urmasul lui Storm .

In lucru

Zvonurile despre un nou BlackBerry Storm circula de ceva vreme, totusi, recent CEO-ul Research in Motion, compania producatoare de BlackBerry, a confirmat faptul ca se lucreaza la urmasul lui Storm.

Jim Balsillie a vorbit cu cei de la agentia de presa Reuters. Acesta a declarat ca "lucram la o noua generatie de dispozitive cu ecran sensibil la atingere". Se pare ca noul Storm, poreclit in prezent Storm 2 va avea anumite imbunatatiri. Spre exemplu, daca primul terminal nu avea Wi-Fi, noul telefon mobil va dispune si de aceasta conectivitate. Data exacta a lansarii nu a fost data publicitatii, dar se preconizeaza ca Storm 2 va fi cel putin anuntat oficial in luna septembrie a anului 2009.

Specificatii tehnice Storm

BlackBerry 9500 Storm masoara 112,5 x 62,2 x 14 mm si are ecran de 3,25 inch cu 65.000 de culori si rezolutie de 360 x 480 px, plus suport pentru mufa standard de 3,5 mm. Camera foto din dotare este de 3,15 MP, cu autofocus, flash si capabilitati de inregistrare video.

Totodata terminalul ruleaza sistemul de operare propriu BlackBerry, are suport microSD (TransFlash) si microSDHC, utilizatorul avand posibilitatea sa faca upgrade pana la 8 GB. Procesorul lui BlackBerry Storm are o capacitate de 624 MHz, iar telefonul are memorie RAM de 192 MB si 1 GB memorie interna.

BlackBerry Storm vine cu conectiviatate GPRS, clasa 10 , EDGE tot clasa 10, 3G cu HSDPA, Bluetooth si USB versiune de 2.0. Telefonu are GPS incorporat, functii de aGPS si harti proprii preinstalate. In prezent, BlackBerry Storm poate fi achizitionat si in Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea