Stiinta & Tehnologie

#blackberry #inpulse #bluetooth

BlackBerry inPulse a fost anuntat oficial

Dispozitivul BlackBerry inPulse a fost anuntat oficial de o companie pe nume Allerta.

Desi nu este un " watchphone ", modelul se poate sincroniza cu terminalele BlackBerry.

Specificatii tehnice

Chiar daca a fost anuntat oficial, compania producatoare nu a dat prea multe detalii tehnice ale noului dispozitiv. Modelul este un  gadget de dimensiunile unui ceas normal, dar care dispune de un ecran OLED de 1,3 inch.

Display-ul ceasului se poate personaliza direct de pe telefonul mobil BlackBerry, iar autonomia acumulatorului este de aproximativ patru zile. Noul inPulse se sincronizeaza cel mai bine cu telefoanele BlackBerry care ruleaza versiunea 4.3 a sistemului de operare ale acestor telefoane. In prezent BlackBerry inPulse poate fi gasit in sistem de pre- comanda de pe site-ul oficial al producatorului Allerta si costa 149 USD. Dispozitivul va incepe sa fie distribuit catre clienti din luna februarie 2010 . Nu se stie daca terminalul va fi distribuit si pe piata din Europa, momentan comenzile fiind directionate doar catre Statele Unite ale Americii si Canada. La pretul ceasului se va adauga si taxa de transport de 15 USD.

Aceeasi idee

Totusi, ideea de ceas cu Bluetooth nu este tocmai noua. In toamna lui 2008, Sony Ericsson isi prezenta cea mai recenta colectie de ceasuri Bleutooth destinate femeilor, modelele MBW -200. Seria de ceasuri a fost creata in parteneriat cu producatorul Fossil.

Aceste modele sunt disponibile in trei variante: Sparkling Allure, Contemporary Elegance si Evening Classic. Ecranele ceasurilor Sony Ericsson sunt realizate din cristale minerale rezistente la zgarieturi iar ecranul OLED este invizibil atunci cand nu este utilizat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea