Stiinta & Tehnologie

Big Box of Blox disponibil pentru smartphone-uri

De ceva vreme Anstraware nu a mai dat nici un semn de viata. Dar iata ca situatia s-a schimbat imediat ce compania Digital Eel a intrat in peisaj.

Digital Eel este o companie independenta care dezvolta jocuri casual pentru PC si Mac. Ei sunt "vinovatii" pentru titluri de succes ca, "Infinite Space", "Dr. Blob's Organism" si "Big Box of Blox".

Smartphone-urile au prioritate

Iata ca anuntul de azi este facut de cele doua companii de mai sus, Astraware si Digital Eel, care anunta lansarea pentru smartphone-uri sau orice dispozitiv care ruleaza Symbian S60 , a jocului Big Box of Blox. De ce nu este valabila si pentru dispozitive care ruleaza Palm OS si Windows Mobile sau PDA-uri? Pentru ca acestea au deja la dispozitie acest joc.

Bineinteles ca urmeaza o scurta descriere a lui Big Box of Blox. Utilizatorul trebuie sa aranjeze bucati de blocuri. Acestea trebuie aranjate in asa fel incat sa formeze bucati de aceeasi culoare pe verticala sau orizontala. Intradevar, Big Box of Blox seamana putin cu ceea ce era Tetris -ul odata.

Darama, arunca in aer, rearanjeaza...

Dar treaba ta nu se rezuma doar la impartit blocuri colorate. Va mai trebuie sa le darami, sa le arunci in aer sau sa le rearanjezi cu obiectele din inventar ca jokeri, bombe, broaste, ciuperci, mingi de foc sau masini de slot. Trebuie sa cureti tot inainte ca blocurile care cad sa ajunga in partea de sus a casutei de joc.

Jocul Big Box of Blox nu este tocmai un element necunoscut, pentru ca asa cum am spus mai devreme, acesta exista si in versiune pentru PC-uri. Cei interesati pot descarca jocul de pe site-ul Astraware, dar vor trebui sa plateasca suma de 9,95 dolari.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea