Stiinta & Tehnologie

Benq lanseaza in iunie mobilul SF71

Benq se pregateste sa lanseze in iunie un nou mobil cu clapa, SF71, adresat utilizatorilor nu foarte pretentiosi cu privire la partile tehnice. Designul insa este destul de atragator si ofera in mare cam tot ce are nevoie un utilizator mediu din ziua de astazi, fara a excela la capitole precum conectivitate sau multimedia. Foarte interesanta este insa modalitatea in care inginerii au reusit sa integreze camera video in clapa, sub ecranul extern. Acesta este activata atunci cand ecranul este tras in jos, displayul fiind de tipul slide , o combinatie interesanta intre stilul “clapa” si “slide”.

SF71 are un display de 2 inch cu 256K de culori care merge pana la o rezolutie de 320x240 pixeli. Camera foto este de 2 megapixeli, telefonul avand de asemenea si o camera pentru telefonie video VGA. In ceea ce priveste conectivitatea SF71 are Bluetooth cu support A2DP. Pentru a afla mai multe informatii legate de acest mobil se pare ca trebue sa ma asteptam pana in luna mai, cand compania va anunta oficial aceasta lansare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea