Stiinta & Tehnologie

Bellperre anunta telefon nou

Este clar ca nu multi au auzit de Bellperre , dar este o companie de telefoane mobile care se tine la aceasi inaltime cu Vertu si Mobiado.

Nou venit in familia Bellperre

Cu toate ca este un miracol cum lumea poate sa duca in spate aceste companii de telefoane luxoase, Bellperre nu se da batuta si scoate la inaintare cel de-al doilea model din gama sa de telefoane.

As fi dorit foarte mult sa pot pune la dispozitia voastra o lista de specificatii pentru acest telefon, dar asa ceva este imposibil. Un lucru este clar, probabil ca asemeni telefoanelor din aceasta categorie, specificatiile noului Belleperre vor lasa mult de dorit.

Totusi, celor de la Bellperre le-a fost mila de noi muritorii si au spus ca telefonul a fost facut manual, adica face parte din ce numim noi "ce pot face doua maini dibace" si vine "poleit" cu diferite materiale printre care enumeram: piele de crocodil , aur de 18 karate sau diferite esente de lemn.

Mici greseli

Tot cei de la Bellperre spun ca pentru acest model nu s-a folosit nici o farama de plastic. Si aici vine "buba". Usor deplasata afirmatia atunci cand pozele spun altceva, pentru ca portul USB, intrarea pentru handsfree , slotul SIM si contactele bateriei prezinta urme de plastic.

Dar pana la urma, aceasta sa fie ultima problema. Ce ne doare pe noi este ca nu stim numele acestui telefon, un pret, chiar daca este piperat, la care poate sa fie achiziotionat, ce stie sa faca si cand e disponibil. Dar sa fim pe faza, anul acesta la CeBIT, noul Bellperre va fi prezent pentru a putea fi admirat.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea