Stiinta & Tehnologie

#nero gold #windows mobile #telefon mobil de lux #bellperre

Belleperre anunta terminalul de lux Nero Gold

Belleperre a anuntat un nou telefon mobil de lux . Din pacate pentru amatori, reprezentantii companiei nu a dat publicitatii pretul terminalului.

Belleperre este o companie producatoare de telefoane mobile de lux rivala cu Mobiado sau Vertu. Modelele companiei au design facut de italieni, dar sunt lucrate in Olanda.

Model nou

Noul lux a celor de la Belleperre se numeste Nero Gold si asemenea altor terminale de lux principalele calitati ale acestuia sunt materialele scumpe din care este confectionat.

Belleperre Nero Gold este fabricat din aluminiu, otel, titan si placat cu aur si argint. Totusi, clientul are la dispozitie o serie de materiale din piele in care telefoanele pot fi imbracate.

Prin urmare acesta poate alege pielea de aligator, rechin, soparla sau bizon, iar fiecare dintre acestea pot fi colorate intr-o gama larga de peste 100 de nuante, de la roz la negru.

Detalii tehnice

Specificatiile tehnice ale noului model nu difera prea mult de cele ale altor terminale anteriorare. Prin urmare, telefonul masoara 100 x 44 15,5 mm si cantareste in jur de 120 de grame.

Modelul are camera foto modesta, dar cu capabilitati de inregistrare video. Belleperre Bero Gold ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.0 si suporta sincronizare PC Outlook, alerte e-mail, mesagerie Microsoft.

Ecranul din dotare este acoperit de un strat de cristale de safir pentru a rezista la zgarieturi, iar display-ul masoara 2 inch si are o rezolutie de 176 X 220 px.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea