Stiinta & Tehnologie

#bang&olufsen #telefoane mobile #serenata

Bang&Olufsen dizolva divizia de telefoane mobile

Compania Bang &Olufsen se gandeste sa taie in jur de 300 posturi in incercarea de a-si salva afacerea.

Totodata, acestia incearca deschiderea de magazine noi pe pietele in crestere.

Adio telefoane mobile B&O

In urma strategiei ce urmeaza sa fie aplicata de compania daneza , diviza de telefoane mobile a Banf&Olufsen va fi dizolvata. Este adevarat ca danezii nu dadeau pe piata prea multe terminale, dar se pare ca si "casele mari" sunt afectate de criza mondiala . Cel mai de succes telefon mobil Bang&Olufsen este cel realizat impreuna cu Samsung, terminalul de lux numit .

"Ce incearca Bang&Olufsen sa faca cu dispozitivele lor este sa nu forteze nota, pentru ca oamenii nu mai cheltuie asa de mult pe telefoane mobile, ci dimpotriva mai putin", a declarat Carolina Milanesi analist Gartner Telecoms.

"Totul se desfasoara asa cum trebuie. Trebuie sa isi puna in ordine productia si sa se axeze pe ce este mai avantajos", a declatat Alm Brand analist Stephen Rammer.

Strategie daneza

Daca Bang&Olufsen va concedia in jur de 165 de agajati, costurile companiei se vor diminua cu 28, 9 milioane de dolari , aceasta miscare facand parte dintr-o strategie a companiei.

Intr-un comunicat de presa danezii au declacrat ca de acum, compania se va axa pe fabricarea a mai putine categorii de produse. Principalul obiectiv al Bang&Olufsen este crearea de dispozitive si video.

"Scopul este de a ajusta nivelul costurilor care au luat-o razna in ultimele luni", a mai adaugat Alm Brand.

O alta partea a strategiei de lor este aceea de deschidere a mai multe puncte de distributie pe pietele in crestere cum ar fi cele din Rusia si China.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea