Stiinta & Tehnologie

#Bollinger B2 # Bollinger

B2 de la Bollinger – pickup truck-ul electric pe care il asteptam?

Bollinger B2 – probabil nu ati auzit pana acum de Bollinger Motors. Compania de tip startup este din America si a facut senzatie in momentul prezentarii modelului B1. Nu de alta, dar propuneau un SUV cu capabilitati de transport si off-road excelente, performante de invidiat si… propulsie exclusiv electrica.

Cu rezervele de rigoare – modelul B1 nu a intrat inca in productia de serie – Bollinger Motors are un potential excelent. Iar rapiditatea cu care prezinta noutati este un bun indicator al modului de lucru. Practic, noul pickup B2 este de fapt al treilea model. Aceasta deoarece B1 poate fi rezervat atat in versiune cu doua, cat si cu patru portiere. si apropo de rezervari, deja exista peste 20.000 de doritori. si da, suntem total de acord cu ideea din spatele conceptului. Aceea conform careia atunci cand strabati muntii in modelul off-road preferat nu ar trebui sa poluezi…

La o prima vedere, B1 si B2 sunt frati de cruce. La fel si la a doua, conform Bollinger. Noul pickup preia majoritatea elementelor de design si tehnologiile fratelui SUV. Asta inseamna tractiune integrala, doua motoare electrice, sau caroserie din aluminiu. Detaliile fac si ele deliciul: suspensie hidro-pneumatica, spatiu de incarcare frontal („frunk”) si un sistem patentat ce permite incarcarea obiectelor foarte lungi pe intreaga lungime a vehiculului. Evident, capabilitatile de caraus au fost principala preocupare in proiectarea modelului pickup.

CIteste continuarea pe autovibes.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea