Stiinta & Tehnologie

#b&b #volkswagen #golf r

B&B a creat un VW Golf R de 362 CP

Volkswagen Golf R a primit un plus de putere de la B&B, tunerii germani oferind un pachet in trei trepte, care ofera intre 310 CP si 363 CP pentru noua versiune de performanta a compactei germane.

Tunerii de la B&B AutomobilTechnik au dezvoltat un pachet de modificari pentru noul VW Golf R. Kit-ul este oferit in trei versiuni, care ofera 310, 324 si 362 CP. Versiunea de top a lui Volkswagen Golf R de la B&B poate sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 4.8 secunde, in timp ce viteza maxima depaseste pragul de 280 km/h. Pachetul oferit de tunerii germani specializati in modificarea modelelor Audi si Volkswagen contine si un set de jante din aliaj, alaturi de un sistem de franare si un kit de suspensie mai performant.

Performantele suplimentare obtinute de cei de la B&B au fost realizate prin schimbarea turbinei, montarea unui sistem de evacuare sport cu un downpipe special si utilizarea unui catalizator extrem de performant. Unitatea ECU a lui Golf R a fost reprogramata pentru a face fata modificarilor, iar admisia si sistemul de racire al aerului care intra in aceasta au fost imbunatatite. Cei de la B&B ofera si un sistem suplimentar de racire al uleiului, pentru clientii care doresc un plus de performanta si pastrarea temperaturii uleiului la un nivel constant indiferent de cat de tare este condusa masina.

Volkswagen Golf R a primit si un sistem de suspensie nou, care ofera o garda la sol redusa cu 30 de milimetri, amortizoare mai tari si arcuri mai ferme. Sistemul de franare al lui Golf R a fost inlocuit cu un set de la B&B, iar compacta de performanta din Wolfsburg poate fi echipata atat cu jante din aliaj de 19 inch, cat si cu jante din aliaj de 20 inch, ambele fiind disponibile doar pentru aceasta versiune a lui Golf.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea