Stiinta & Tehnologie

#audi s5 cabrio #spion #nedeghizata

Audi S5 Cabriolet a aparut nedeghizat

Coupeul a fost lansat in urma cu un an dupa o lunga perioada de teasing cu fotografii spion si informatii din "surse oficiale". Inca de atunci era aproape sigur ca A5 va primi o versiune ultrasportiva numita generic "RS", deci un RS5, dar si una Cabrio. Acum avem certitudinea versiunii decapotabile gratie altor fotografii spion publicate in presa de specialitate germana.

Masina din imagini este un model finisat perfect, fapt ce ne duce cu gandul la o posibila lansare a cabrioletului coupe Audi A5 chiar la salonul auto de la Paris din aceasta toamna. Masina din imagini nu este insa un Audi A5 obisnuit, ci este modelul sportiv Audi S5. Insemnele sportivitatii se pot observa atat pe masca fata, cat si deasupra barii spate.

audi-s5-cabrioAudi S5 cabriolet poarta un plafon decapotabil textil, dar nu este exclus ca in viitor sa primeasca si unul solid. Cu acest accesoriu in plus, Audi A5 poate concura pe toate segmentele cu Coupe, masina a carei varianta cabrio se afla deja in showroom-uri. Audi A5 este considerata o rivala directa a BMW Seria 3 Coupe, cu toate ca dimensiunile sale exterioare o apropie chiar de mai marele .

Cu o varianta de motorizare peste propulsorul de 4.2 litri de pe versiunea Audi S5, poate chiar cu un V10 pentru Audi RS, Coupeul de la Audi va putea juca intr-o liga superioara.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea