Stiinta & Tehnologie

#justin timberlake #audi a1 #audi

Audi A1, noi imagini oficiale

Audi lucreaza intens la promovarea noului supermini A1, printre strategiile abordate numarandu-se un scurtmetraj cu Justin Timberlake, dar si mici demonstratii de skater (esuate). Printre pasii care nu dau gres niciodata se numara galeriile foto , simple si eficiente, constructorul din Ingolstadt lansand in acest sens noi imagini oficiale cu modelul.

Rivalul direct al lui Mini Cooper va avea un tarif aproximativ de 16.000 de euro si, inca de la lansare, va fi disponibil cu doua propulsoare pe benzina si doua motoare diesel. Aceastea beneficiaza de tehnologia cu injectie directa si turbo.

Gama de motorizari este ofera motorul pilot pe benzina de 1.4 litri TFSI de  120 CP. Sunt necesare 9.2 secunde pentru atingerea 100 km/h iar  viteza maxima este de 200 km/h. Acest motor este cuplat la o transmisie S-tronic cu sapte trepte si dublu ambreiaj.

Motorul entry-level pe benzina este reprezentat de unitatea de 1.2 litri TFSI de 85 CP. Cu acest propulsor, A1 emite doar 119g/km de CO2.

Unitatea TDI de 1.6 litri este disponibila in doua versiuni. Versiunea mai puternica produce 104 CP, in timp ce versiunea inferioara livreaza 89 CP, cu emisii de CO2 de 99g/km.

A1 beneficiaza de tractiune pe fata si imparte platforma cu Volkswagen Polo , Seat Ibiza si Skoda Fabia .

Vezi toate fotografiile AICI

Cititi mai multe pe Auto.ro  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea