Stiinta & Tehnologie

#record vanzari #audi #vanzari audi

Audi a inregistrat un nou record de vanzari in primul trimestru al anului 2012

Audi a inregistrat un nou record de vanzari in primul trimestrul al lui 2012, pe fondul cresterii cererii pe pietele auto din SUA si China.

Constructorul german de automobile de lux a livrat in primele trei luni ale anului 346.100 de autovehicule, cresterea fiind de 10,8 procente fata de perioada similara a lui 2011.

Audi a vandut mai mult in primul trimestru al lui 2012 decat Mercedes-Benz (341.000 de unitati). In schimb, vanzarile au fost mai mici decat cele inregistrate de BMW (400.000 de vehicule).

"Ultimul trimestru a fost cel mai bun trimestru din istoria noastra. Am inceput 2012 cu succes si ne asteptam sa continuam sa crestem in lunile urmatoare", a declarat Peter Schwarzenbauer, membru in consiliul director al Audi.

Constructorul german a subliniat ca vanzarile sale au fost deosebit de mari in special in luna martie, cand a vandut 143.500 de vehicule in intreaga lume, in crestere cu 14,5% comparativ cu luna martie a anului trecut.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea