Stiinta & Tehnologie

Au aparut primele poze cu Palm Treo 850

De Palm nu s-a mai auzit mai nimic de ceva vreme, dar iata ca "din pamant si iarba verde ", internetul a fost impanzit cu informatii noi despre Palm.

Se pare ca Palm nu au murit, inca stau chiar foarte bine si au planuri mari, pentru ca primele poze ale unui nou model Palm Treo au iesit la iveala.

Nume de cod: Zeppelin

Noul model, care circula sub numele de cod "Zeppelin" se numeste Palm Treo 850, iar dupa cum arata pozele, Palm si-a schimbat infatisarea in bine, chiar daca este asemanator cu un alt model "neclasificat" al companiei, modelul 800w. Inca neanutat oficial Palm Treo 850 va fi un dispozitiv destul de puternic, unele insuri fiind usor ghicite de fani din simplele poze.

In primul rand dispozitivul va rula sistemul de operare Windows Mobile, probabil cea mai recenta versiune a lui 6.1, dar ne putem astepta chiar la 7.0 din moment ce telefonul este doar in "plan".

Se mai stie sigur ca va avea un procesor de 400 MHz si memorie RAM de 100 MB si port cu infrarosu, chit ca acest gen de conectivitate este demodata. Lucrul cel mai important este totusi butonul dedicat conectivitatii Wi-Fi, care se afla pe latura stanga. De fapt acel buton este pentru intreruperea conexiunii, in caz ca bateria telefonului e pe sfarsite.

Primul Palm cu Wi-Fi

Nu putem spune ca acest fapt nu ne bucura, Palm Treo 850 fiind primul dispozitiv al companiei care are conectivitate Wi-Fi.

La ce ne mai putem astepta? Noul model are pad de navigare circular, la fel fiind si tastele de apelare respecitv respingere /terminare apel. Nu ii va lipsi nici tastatura QWERTY completa.

Dar povestea lui Palm Treo 850 nu se opreste aici. Se mai zvoneste ca va avea un ecran cu rezolutie de 320 x 320 pixeli, conectivitate 3G , plus GPS. Dar momentan totul este un zvon, sa vedem ce o sa fie pana la urma.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea