Stiinta & Tehnologie

#qwerty #slider #symbian #telefon mobil #mini #nokia n97

Au aparut primele imagini cu Nokia N97 Mini

Alaturi de versiunea originala a lui N97, compania finlandeza pregateste inca un terminal cu acelasi nume, varianta Mini.

Primele imagini cu noul telefon mobil au aparut deja pe Internet impreuna cu o lista foarte scurta de specificatii tehnice .

Detalii despre N97 Mini

Asemea versiunii originale, N97 Mini este un slider care dispune de tastatura QWERTY completa fizica. Cele doua terminale se aseamana foarte mult, avand aceeasi forma si aceleasi taste fizice sub ecran.

Este posibil ca si in cazul lui N97 Mini sa avea un ecran sensibil la atingere, cu aceeasi rezolutie si numar de culori suportate. Varianta Mini va rula tot sistemul de operare Symbian. Totusi, exista si diferente, desi inca neanuntate, ca un ecran mai mic si posibil o camera foto cu un senzor mai modest. Noul Nokia N97 Mini va fi mai mult ca sigur o versiune mult mai accesibila decat originalul. Din pacate nu exista alte detalii despre modelul Mini. Nu se stie cand acesta va fi anuntat oficial sau care este pretul pe care fanii vor trebuie sa-l plateasca.

Specificatii tehnice Nokia N97

Nokia N97 masoara 117,2 x 55,3 x 15,9 mm in cel mai subtire punct si 18,3 mm in cel mai gros. Telefonul cantareste 150 de grame si are ecran de 3,5 inch cu 16 milioane de culori si rezolutie de 360 x 640 pixeli. Camera foto din dotarea telefonului este de 5 MP cu flash LED, autofocus si geo-tagging .

Memoria interna a telefonului este de 32 GB si suporta upgrade cu inca 16 GB. Conectivitatea suportata este foarte bogata, de la GPRS si EDGE, ambele clasa 32, pana la 3G cu HSDPA, Wi-Fi cu tehnologie UPnP si Bluetooth cu A2DP si USB/microUSB.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea