Stiinta & Tehnologie

#companie software # attosoft

AttoSoft – companie software care iti poate creste eficient vanzarile

Compania AttoSoft a fost infiintata in anul 1995, obiectul de activitatea fiind acela de a oferi solutii ERP competitive, executate de la zero, astfel incat sa fie potrivite business-urilor romanesti. Scopul pe care l-a avut inca de la inceput a fost acela de a se face vizibila pe o piata software dominata de Franta si Israel, tari din care se comercializau sisteme traduse si doar adaptate solicitarilor antreprenorilor din Romania.

AttoSoft scrie istorie pe piata software

Istoricul firmei vorbeste despre performanta de la an la an, obtinuta, intre altele, prin crearea sistemului Light ’96 pentru evidenta financiar contabila si gestiune, integrarea unor module noi, precum Ligt salarii si Mijloace fixe, dezvoltarea aplicatiilor dedicate, precum Light banca si light hotel in 1998, an in care AttoSoft integreaza si casele fiscale de marcat in cadrul solutiilor pe care le oferea, lansarea aplicatiei MyManager.

In 2003, compania incepe sa scrie istorie pe piata de profil prin crearea primelor module dintr-o noua generatie software, parte a unui sistem ERP, fundamentate pe tehnologie client-server: DataLight BalPro, DataLight VanzPos, DataLight SFA.

De-a lungul anilor, AttoSoft a continuat sa-si surprinda placut clientii prin dezvoltarea DataLight Facturare, DataLight Enterprise Buget, DataLight Cost-Controlling ERP DataLight Retail, DataLight Van Sell, DataLight WMS si Warehouse Management System, unele dintre acestea imbunatatite sau refacute de cate ori a fost necesar pentru a putea sa ofere performanta maxima.

Solutii AttoSoft si avantajele acestora

Compania ofera prin produsele si serviciile sale un intreg definit de flexibilitate, tehnologie si experienta. De pe o lista lista scurta, nu lipsesc urmatoarele tipuri de solutii:

  • Agribusiness: intre alte avantaje, ofera posibilitatea de a se planifica in mod eficient activitatile, de la o prioritazare optima a resurselor, la o administrare eficienta a productiei, eficientizarea aprovizionarilor si a livrarilor, controlul optim al activitatilor logistice, verificari in ceea ce priveste rentabilitatea, imbunatatirea gestionarii parcului auto;
  • e-Commerce: pentru aceasta nisa, AttoSoft ofera solutii software create pentru eficientizarea vanzarilor, site-urile clientilor fiind configurate in functie de produsele sau serviciile pe care le ofera. Sistemul ERP integrat ajuta la reducerea costurilor, cresterea vitezei de reactie, publica liste de preturi si pastreaza actualizate stocurile, trimite automat comenzile clientilor intr-un sistem de gestiune, ceea ce asigura posibilitatea imediata de facturare;
  • Retail: AttoSoft ofera in acest moment o a treia generatie de sisteme informatice dedicata activitatilor de retail, caracterizata de posibilitatea de a oferi avantaje indiscutabile, precum cresterea vanzarilor, satisfactia clientilor, analize ale stocurilor si ale adaosului comercial si oportunitatea de a se putea lucra cu carduri de fidelizare a clientilor si promotii. De asemenea, sistemele informatice pentru retail oferite de companie asigura un control optim al politicii de preturi derulate, al stocurilor si operatiunilor realizate inclusiv in lanturile de magazine;
  • Bugetari: compania a creat sisteme informatice dedicate institutiilor publice, capabile sa ofere operarea modificarilor legislative la zi. De asemenea, potrivit reprezentantilor companiei, ofera posibilitatea ca documentele sa fie operate rapid, „ prin integrare cu modul de gestiune primara a stocurilor, precum și cu toate rapoartele fiscale necesare (...). Sistemul colecteaza in mod automat toate informatiile necesare pentru a obtine situatiile la zi, fara interventii din partea utilizatorilor”.

Cu o paleta de servicii si produse impresionanta, AttoSoft.ro se bucura de un portofoliu generos care include business-uri din numeroase ramuri economice: agricultura, transport, e-commerce, zona retail si multe altele.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea