Stiinta & Tehnologie

#ochelarii Atheer On # ochelari 3D #Atheer One #ochelari inteligenti

Atheer One, ochelarii inteligenti care iti arata lumea in 3D

Celebrii Google Glass vor avea concurenta in 2014. Atheer One sunt o pereche de ochelari inteligenti care iti aduce o realitate augmentata 3D.

Ochelarii Atheer One se conecteaza cu smartphone-ul Android al utilizatorului si afiseaza platforma 3D a companiei inventatoare, cu ajutorul careia posesorii vor putea vedea o viziune marita a lumii, scrie digitaltrends.com.

Atheer One va putea fi controlat prin anumite gesturi si miscari ale ochilor. Imaginile sunt proiectate in 3D la o rezolutie de 1024 x 768 pixeli. Ochelarii cantaresc 70 de grame, destul de mult daca tinem cont ca cei ai lui Google au 36 de grame. In plus, Atheer One au si o camera de 8 megapixeli.

Ochelarii 3D vor costa 350 de dolari si sunt disponibili doar la precomanda pe platforma de crowdfunding Indiegogo. Prin comparatie, o pereche de Google Glass costa 1.500 de dolari. Primele livrari pentru Atheer One vor avea loc la sfarsitul lui 2014.

Sursa foto: digitaltrends.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea