Stiinta & Tehnologie

#aston martin #model aston martin #automobile aston martin

Aston Martin pregateste un nou model

Aston Martin va finaliza in cursul acestui an un nou model, care va marca implinirea a 100 de infiintarea acestui brand.

"Va fi un model cu totul nou. Trebuie sa facem ceva remarcabil pentru a ne marca centenarul. Nu va fi un DB9 cu o simpla emblema 'Centenary Edition' si nici o editie limitata precum supercarul One-77", a declarat pentru AutoExpress Ulrich Bez, CEO al Aston Martin.

Noul Aston Martin ar putea fi inrudit cu DBS si ar putea beneficia de un design radical, care are ca punct de pornire mondelul One-77.

Potrivit AutoExpress, viitorul Aston Martin va putea ajunge la 100 km/h in doar patru secunde si va avea parte de un motor V12, cu cel putin 550 cai putere.

O serie de automobile Aston Martin au putut fi admirate in cateva dintre filmele popularei serii James Bond: DB5 ("Goldfinger"), DBS ("On Her Majesty's Secret Service"), V8 Volante ("The Living Daylights") etc.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea