Stiinta & Tehnologie

# aspirator vertical # aspirator rowenta #aspirator

Aspirator vertical de Craciun 2018? Afla acum ce merita sa adaugi pe lista de cumparaturi

Cine nu asteapta Craciunul cu sufletul la gura pentru a profita de reduceri speciale in luna cadourilor? Cum a debutat luna decembrie, ofertele de Craciun au inceput deja sa rasara din ce in ce mai mult in magazinele online. Daca asteptai momentul potrivit pentru a cumpara un nou aspirator vertical, acesta este. Nu-l rata.

Luna cadourilor 2018 - ce cumperi?

Pentru ca luna cadourilor este presarata cu reduceri la tot pasul, este bine sa te gandesti ce merita sa cumperi pentru a face o investitie buna. Un aspirator vertical poate fi intr-adevar o investitie excelenta.

Probabil si tu ti-ai facut deja o lista cu achizitiile pe care vrei sa le faci anul acesta in luna cadourilor. Daca nu, inca mai ai timp . Nu vrei ca ofertele sa te prinda nepregatit sau indecis si sa te grabesti sa comanzi produse aleatoriu. In final nu vei face decat sa te pricopsesti cu produse pe care nu ti le doreai de fapt, lansandu-le deoparte pe cele de care aveai cea mai mare nevoie.

Aspirator vertical in luna cadourilor 2018

Cu siguranta numarul urias de produse si promotii oferite de magazinele online in decembrie te vor coplesi, de aceea daca vei incerca sa scurtezi lista cu ceea ce ai nevoie, in final vei iesi cu adevarat in castig. Daca intentionezi sa cumperi un aspirator vertical in decembrie, avem cateva sugestii pentru tine.

Luna cadourilor 2018 la evoMAG

evoMAG este unul din cele mai bine pregatite magazine online pentru luna cadurilor 2018 atat din punct de vedere tehnico - organizatoric, cat si al varietatii de produse si a discounturilor oferite. Poti sa te astepti sa gasesti aici in luna cadourilor sute de produse in promotie. Ofertele evoMAG in decembrie sunt speciale si prin faptul ca magazinul a inceput deja sa afiseze produsele cu preturi reduse si va continua sa faca acest lucru in mai multe runde, pe tot parcursul lunii decembrie. Ofertele sunt actualizate permanent si isi asteapta cumparatorii.

Daca vrei sa cumperi un aspirator vertical in decembrie din magazinul online evoMAG, iata cateva modele care merita atentia ta. Tot ce trebuie sa faci este sa compari modelele, sa-l alegi pe cel care se potriveste cel mai bine cerintelor si nevoilor tale si sa-l notezi pe lista cu produse de achizitionat in luna cadourilor 2018.

Aspirator vertical Rowenta

In luna cadourilor oferta de aspiratoare verticale de la Rowenta este una din cele mai variate. Modelele din aceasta colectie sunt fiabile si eficiente, prevazute cu functii moderne, toate cu un singur scop final: pentru a-ti inlesni munca atunci cand vine vorba despre curatenia din casa. Au specificatii extraordinare in care merita sa investesti.

Unul din cele mai ieftine modele este Aspirator vertical Rowenta Air Force Light RH6543WH, Autonomie 30 min, Reincarcare 5 ore, Iluminare cu led, 0.65L (Rosu) care bifeaza excelent in toate review-urile clientilor ce l-au cumparat deja si l-au testat. Punctele sale forte sunt capul de aspirare Power Light cu o eficienta excelenta, sistemul de iluminare cu LED pentru maximum de vizibilitate a suprafetei de aspirare, greutatea redusa (cantareste doar 2.3 kg) care il face sa fie extrem de usor de manevrat si de utilizat. In plus, acest model reuseste sa separe optim aerul aspirat de praf printr-un sistem ciclonic avansat (aspirator ciclonic vertical). Bateria Lithiu-Ion se incarca in circa 5 ore si are o autonomie de pana la 30 de minute in utilizare constanta.

Un model mai avansat propus de acelasi producator Rowenta este Aspirator vertical Rowenta Air Force Extreme Silence RH8970WO, 25.2 V, 0.5 l, 6200 rpm (Gri). Discutam despre un model fara fir, cu o putere de aspirare sporita si plus de confort. Acesta are o autonomie mai mare a bateriei, de pana la 65 de minute si este prevazut cu un cap de aspirare Delta iluminat LED, extrem de util pentru a elimina eficient orice urma de praf chiar si din colturile intunecate sau mai putin accesibile. De aceasta data Rowenta a lucrat si la design, atansand aspiratorului un maner ergonomic care inlesneste manevrarea si transportarea. Silentiozitatea este o alta caracteristica importanta pentru acest model, el avand doar 77 decibeli.

Rowenta este un producator cunoscut in Romania si apreciat pentru preturile avantajoase si un raport calitate/ pret excelent.

Aspirator cu filtrare Dirt Devil

Nu ai auzit pana acum de Dirt Devil? Aproape imposibil. Acesta este un producator cu o istorie de peste un secol care se remarca puternic pe piata produselor de curatare a podelei. Variantele pe care ei le propun sunt peste medie, foarte performante, cu finisaje elegante si functii moderne ce asigura eficienta optimizata si confort sporit in utilizare.

Doua modele care merita mentionate si care se afla deja in ofertele de Black Friday 2018 sunt Aspirator portabil Dirt Devil Cavalier DD698-1, 21.6V, 0.4l (Gri-Rosu) si Aspirator vertical Dirt Devil Samurai DD699-3, Autonomie 24 minute, (Argintiu/Rosu). Ambele sunt construite pe baza unui sistem de aspirare uscata, au o autonomie minima a bateriei de 24 de minute si includ in pachet perie cu functie turbo, maner detasabil, tub telescopic. Cavalier DD698-1 este prevazut cu un rezervor de 0.4 litri, cantareste doar 2.1 kg fiind usor de manevrat si poate fi montat pe un perete. Peria combi 3 in 1 este utila pentru o gama variata de suprafete - tapiterie, mobilier si spatii greu accesibile. Dirt Devil Samurai DD699-3 este gandit in primul rand pentru covoare si suprafete dure. Are un design modern, cu maner care se detaseaza si se asambleaza usor, ceea ce-l face sa ramana compact.

Aspirator fără fir vertical Hoover

Aspiratoarele Hoover reprezinta o alta optiune de aparate de curatat calitative, de Black Friday 2018. Modelul Hoover Totality 2in1 SSNV1400, 1500 W, Filtru Cyclonic (Argintiu/Albastru) face parte din gama de buget de la Hoover si iese in evidenta prin cateva detalii si specificatii foarte interesante. El este de fapt un aparat multifunctional 2 in 1, putand fi folosit pe post de aspirator vertical sau pe post de mop cu aburi. Practic avand la dispozitie un singur produs poti sa aspiri si sa speli suprafetele dure. Pentru a schimba functia este nevoie doar de cateva clipe. Puterea de aspirare de 1500W ajuta la pregatirea eficienta a pardoselei inainte de a fi spalata, iar functia de curatare cu aburi improspateaza mochetele si covoarele, igienizeaza suprafetele dure, fara necesitatea de a adauga vreun detergent chimic. Aspiratorul 2 in 1 SSNV1400 are dimensiuni compacte de 310 x 270 x 1150 mm si cantareste doar 4.9 kg. Daca esti in cautarea unei solutii extinse pentru curatarea suprafetelor din casa, aceasta poate fi una din cele mai bune oferte de Black Friday pentru tine.

Aspirator vertical Philips

Cu siguranta Philips este producatorul care nu mai are nevoie de nicio introducere, datorita popularitatii de care se bucura in randul pasionatilor de electronice si electrocasnice. Modelul Stick Philips PowerPro Duo FC6168/01, 18V face parte din gama de top, oferind rezultate fabuloase in curatarea covoarelor, mochetelor si a suprafetelor dure. Performantele sale se bazeaza pe tehnologia PowerCyclone care mentine o putere de aspirare superioara, pentru o curatare cat mai completa. Tot pentru acelasi scop Philips a considerat oportuna aplicarea unui cap de curatare TriActive cu functie Turbo. O singura miscare este suficenta pentru a capta mai multa mizerie, praf si scame. Chiar si curatarea sa se realizeaza extrem de usor. Aspiratorul Philips este prevazut cu un compartiment special de praf si o singura manevra este suficienta pentru a elimina rapid praful acumulat; fara sa te murdaresti si sa dispersezi din nou in aer murdaria acumulata. In plus, aspiratorul contine si un filtru de spuma care se poate spala direct. Bateria are o autonomie de minim 40 de ore si se poate reincarca in doar 5 ore. Cantareste doar 2.9 kg, fiind foarte usor de manevrat, transportat si depozitat.

Aspirator vertical Taurus

Taurus este unul din producatorii de aparate de aspirat de clasa medie, despre care nu se cunosc atat de multe lucruri. In ciuda numelui mai putin rezonant pe piata electrocasnicelor de curatare, Taurus ofera o gama extinsa de aspiratoare, cu functii ultramoderne, design practic si elegant, preturi usor peste medie.

Aspirator vertical multifunctional 3in1 Taurus Unlimited 25.6 ar putea fi un model demn de notat pe lista cadourilor 2018. Mai mult decat un aparat de aspirat vertical, acest model este o solutie multifunctionala 3 in 1 si poate fi utilizat cu incredere pentru covoare, pardoseli si ca aspirator de mana. Functioneaza cu o baterie Li-Ion cu o autonomie de 40 de minute si posibilitate de reincarcare rapida de 4 pana la 6 ore. In functie de suprafata de curatat poti seta functia ECO sau Turbo. Alte avantaje ale acestui model sunt sistemul de filtrare cyclonic, sistemul de iluminare cu LED si manerul pliabil care asigura o depozitare mai facila. Taurus Unlimited 25.6 cantareste doar 3 km si masoara 635 x 235 x 170 mm.

Ramanem tot in arena acestui producator, de data aceasta referindu-ne la Aspirator vertical Taurus Ultimate Lithium, 0.65 L (Negru/Rosu). Modelul acesta are o autonomie mai mica a bateriei, de 25 de minute (incarcarea dureaza 4 ore), insa este prevazut in plus cu filtru HEPA, perie rotativa, filtre lavabile si sistem de filtrare cyclonic. Peria Turbo este iluminata pentru ca tu ca utilizator sa poti observa mai bine praful din zonele mai greu accesibile sau din colturile mai intunecate. Dupa utilizare ea se detaseaza si se curata foarte simplu. Montarea si respectiv demontarea accesoriilor sunt pe baza de "click", dintr-o singura manevra. Manerul aparatului este placut la atingere, nu te incomodeaza in timpul utilizarii.

Aspirator vertical Electrolux

Producatorul Electrolux s-a impus pe piata romaneasca a electrocasnicelor datorita calitatii, fiabilitatii si tehnologiilor avansate inglobate in produsele pe care le ofera. Aspirator vertical fara fir Electrolux EUP8GREEN UltraPower, 32.4 V, 80 min (Negru) este cu siguranta una din cele mai bune oferte pe care le poti adauga pe lista de Black Friday. Designul all black ultramodern si elegant este completat de o functie unica ce poate fi activata printr-o simpa apasare de pedala. Capul de aspirare este eficient iluminat de o lampa LED pentru ca tu sa poti vedea mai usor murdaria ce trebuie eliminata. Autonomia bateriei este este cea mai buna din tot ce am prezentat mai sus - rezistand minim 80 de minute. Din acest motiv acest aspirator Electrolux este excelent pentru casele si apartamentele mai mari, acolo unde exista chiar si suprafete mai intinse de curatat. Aspiratorul foloseste filtre Rapidos lavabile, ceea ce inseamna automat inca un plus pentru durabilitatea in timp si in general pentru bugetul tau. Bateria se incarca automat in 5 ore, iar dupa expirarea timpului necesar ea se deconecteaza singura de la reteaua electrica - deci are o eficienta energetica sporita.

Aspirator vertical ieftin Fakir

Daca vrei sa stii cat costa cel mai ieftin aspirator vertical de Black Friday iti recomand sa rasfoiesti catalogul producatorului Fakir de pe evoMAG. Aspirator multifunctional 2 in 1 Fakir Starky HS160, Vertical si de mana, 1 l, 700 W (Alb/Negru) reprezinta unul din cele mai accesibile aparate de curatat in pozitie verticala. Indeplineste caracteristici de baza, iar puterea este una destul de mediocra, de 700W. Rezervorul din dotare are capacitate de 1.2 litri, iar pachetul include pe langa aspiratorul in sine o perie reglabila pentru aspirare, una pentru pardoseala si o duza de folosit pentru locurile mai inguste. Pentru ca am stabilit ca este unul din cele mai ieftine aspiratoare verticale de Black Friday nu te astepta la performante deosebite sau functii complexe. Chiar si asa Fakir Starky HS160 ramane un model de buget, util pentru cei care aspira mai rar, au suprafete mici de aspirare sau cauta o solutie de compromis.

Anul acesta poti cumpara in luna cadourilor un aspirator vertical cu o reducere fabuloasa. Acest lucru depinde si de cat de bine te pregatesti pentru achizitiile din decembrie. Identifica produsul de care ai nevoie si cauta-l special in ziua cea mare a reducerilor sau pe parcursul rundelor de reduceri organizate de magazinele online in luna decembrie. La evoMAG luna cadourilor a inceput in forta. Descopera acum ofertele online pentru aspirator vertical si comanda rapid pentru a profita de cele mai mari discounturi din an.

La evoMAG gasesti si oferte speciale pentru robot de bucatarie, aparate de ras, masini de spalat rufe, sisteme audio, vehicule electrice.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea