Stiinta & Tehnologie

#suv #frontera #antara #opel

Asa va arata inlocuitorul lui Opel Antara?

Automarket va prezinta prima imagine prelucrata digital a viitorului SUV de la Opel, care va inlocui modelul Antara .

Designerul andrei avarvarii ne-a furnizat o imagine cu aspectul inlocuitorului lui Opel Antara , care va prezenta un aspect similar cu cel al noilor Astra J si Insignia. Potrivit primelor informatii, acest model va fi un off-roader mult mai capabil decat Antara si nu va imparti platforma cu niciun model General Motors. Dupa cum stiti, Opel Antara este frate de platforma cu Chevrolet Captiva si defunctul Saturn Vue.

Inlocuitorul lui Antara nu are inca un nume, dar acesta va aduce la viata o parte din spiritul vechiului Frontera , cu o tusa din aspectul noului Astra. Astfel, design-ul indragit al lui Astra si Insignia va fi aplicat pe un SUV in toata regula al producatorului din Russelsheim. Spre deosebire de Frontera si Antara, noul SUV de la Opel va fi un model compact, pentru a respecta tendintele din ultima perioada ale consumatorilor din intreaga lume.

Dupa cum stiti, cei de la Opel testeaza de ceva vreme un SUV ascuns sub caroseria unui Corsa D. Totodata, acestia au anuntat in planul lor pentru urmatorii cinci ani ca vor lansa un SUV compact, al carui nume nu l-au dezvaluit inca. Modelul respectiv ar putea primi o caroserie similara cu cea din imaginea de mai sus, iar inlocuitorul lui Antara ar putea debuta pe piata in doi sau trei ani.

Cititi mai multe pe Automarket.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea