Stiinta & Tehnologie

#arsis #incarcare cartela #cartela pre-pay

ARSIS le pune la dispozitie clientilor un nou serviciu! Afla despre ce este vorba!

ARSIS vine in intampinarea clientilor sai cu un nou serviciu, disponibil pe www.arsis.ro, incarcarea online a cartelei prepaid. Aceasta este una dintre cele mai eficiente si rapide metode de reincarcare, valabila numai pentru detinatorii cartelelor Vodafone.

„Introducerea acestui serviciu de top reprezinta o evolutie fireasca, in pas cu proiectele de dezvoltare ale ARSIS, dar, inainte de toate, in pas cu nevoile clientilor companiei”, a declarat Bogdan Dobrescu, director general.

Pe www.arsis.ro, detinatorii de cartele pre-platite Vodafone au la dispozitie doua variante de reincarcare, ambele la fel de simple si de rapide:

  • Credit direct

Cu aceasta optiune, incarcarea online a cartelei se face imediat, direct, dupa completarea si confirmarea numarului de telefon pentru care se face reincarcarea si dupa selectarea valorii de reincarcare

  • Credit PIN

Alegand aceasta varianta, clientul va primi un cod (PIN) pe care il poate folosi apeland unul dintre numerele de telefon dedicate acestui serviciu (*144*, 444 – cu selectarea optiunii de “reincarcare” sau +40 0722 044 444 – valabil cand incarcarea se face de pe un alt telefon, fix sau mobil, decat al beneficiarului; mai multe detalii pe arsis.ro)

Totodata, la rubrica INCARCARE, clientii dispun si de o pagina numita Ajutor, care cuprinde instructiuni privind pasii ce trebuie urmati pentru reincarcarea online a cartelei.

Serviciul oferit de www.arsis.ro poate fi accesat si de persoanele de alte nationalitati, acesta fiind disponibil si in alte opt limbi straine (maghiara, engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, rusa, turca).

De asemenea, moneda in care se afiseaza si se face plata se poate alege dintre leu (la cursul afisat de BNR in ziua efectuarii platii), euro, USD, dar si dintre alte 26 de monede internationale. Valoarea de reincarcare este mentionata in euro si in lei.

Procesarea detaliilor financiare si a datelor de card se face in mod exclusiv prin serviciul de plati online PayU, in deplina siguranta.

Beneficiile incarcarii cartelei, online, pe www.arsis.ro:

  • scurtarea timpului dedicat acestei activitati, beneficiarul nemaifiind nevoit sa se deplaseze la un magazin de telefonie mobila.
  • Costuri mai mici de reincarcare, fara adaos comercial cum ar fi cel practicat de alti provideri online pentru asemenea servicii sau de catre cei care detin automatele de plati electronice.

  • Transparenta in ceea ce priveste valorile de reincarcare, pretul, valabilitatea, precum si perioada de garantie (cea in care cartela este activa, chiar daca perioada de valabilitate a creditului acumulat prin incarcare a expirat).

Despre ARSIS si www.arsis.ro

Cu o experienta de 15 ani pe piata de IT&C din Romania, ARSIS s-a impus, prin seriozitate si calitatea serviciilor, ca unul dintre cei mai importanti retaileri autohtoni. Aceasta pozitie a fost confirmata si intarita inca din 2004 prin parteneriatul exclusiv cu Vodafone.

Reteaua ARSIS s-a extins constant, in fiecare an, ajungand in 2014 la un numar de 160 de magazine pe teritoriul Romaniei. Calitate, seriozitate, preturi corecte, experiente de shopping placute, respect fata de clienti si parteneri, sunt doar cateva dintre atributele insusite de companie in cei 15 ani de experienta.

Toate aceste atribute dobandite si impamantenite in mediul offline au fost dublate la finalul anului 2014 si in mediul online, odata cu lansarea www.arsis.ro. S-a facut astfel pasul firesc in mediul virtual, oferind clientilor posibilitatea de a se bucura de experienta ARSIS oriunde si oricand.

Magazinul virtual www.arsis.ro este locul in care clientii gasesc cel mai bun mix calitate –pret. www.arsis.ro este la dispozitia clientilor sai 24 de ore din 24, punand la dispozitia tuturor o gama variata de telefoane si accesorii la cele mai bune preturi, incepand cu brand-uri proprii si continuand cu brand-uri internationale.

ARSIS isi respecta clientii si rasplateste fidelitatea lor, fiind mereu in cautare de produse de ultima generatie, pentru a le pune la dispozitie tot ce este nou in materie de telefonie si accesorii. ARSIS este la curent cu toate noutatile din zona IT&C si impartaseste cu clientii aceasta experienta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea