Stiinta & Tehnologie

Apple vrea sa lanseze un IPHONE mai ieftin

Apple INC a anuntat ca planuieste sa lanseze o versiune mai ieftina pentru IPhone in al patrulea trimestru al acestui an, produsul se va baza pe platforma ultra-slim de success a playerului Apple IPod Nano .

Apple a introdus un patent pe 5 iulie care se refera la “un dispozitiv portabil multifuncitional cu un controller circular” si care seamana de minune cu rotita scroll pentru navigare a lui IPod Nano, dar in acelasi timp purtatorul de cuvand al Apple Inc a refuzat sa faca vreun comentariu .

Reprezentantii Apple au declarat ca este necesar sa fie lansata o versiune de IPhone al carei pret sa fie situate in jurul valorii de 300$ sau chiar mai jos.

Reprezentantii Apple au mai declarat ca se asteapta la vanzari de 30-40 milioane de astfel de IPhone in versiune ieftina, pe parcursul anului 2008.

Lansarea acestui ultim produs al IPhone este necesara pentru ca multi oameni, in special din SUA, nu sunt dispusi sa plateasca foarte mult pe un aparat de genul IPhone, si din aceasta cauza analistii spun ca daca se lanseaza un produs de talia IPhone, dar cu un pret mai mic, de sub 300 USD, abia atunci Apple va deveni un concurent de temut pentru jocatorii obisnuiti din telefonia mobila(Nokia , Sony Erricson , Motorola).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea