Stiinta & Tehnologie

#iphone 6 #apple #iPhone 5S # ecrane mai mari

Apple va lansa telefoane cu ecrane mai mari

In urmatorul an, Apple doreste sa creeze telefoane cu ecrane mai mari, urmand astfel exemplul rivalilor de la Samsung. Potrivit agentiei Reuters, citata de gsmarena.com, compania americana ar urma sa realizeze cel putin doua telefoane cu ecrane de 4.7 inci si 5.7 inci, precum si o varianta mai ieftina a iPhone-ului, din plastic, intr-o gama de culori mai variata.

Noile iPhone 5S si iPhone 6 ar putea avea ecrane mai mari din 2014. Potrivit surselor citate, Apple se aliniaza trendului impus de rivalii sud-coreeni de la Samsung si intentioneaza ca pentru noile generatii sa dezvolte ecrane de 4.7, respectiv 5.7 inchi. In prezent, cea de-a cincea generatie a lui iPhone are un display de 4 inchi.


Zvonurile nu se opresc aici insa. Americanii ar urma sa lanseze si un model mai ieftin, din plastic, cu 5 sau 6 optiuni de culori pentru a se diferentia astfel de iPhone, care se produce traditional in alb si negru. Pretul pentru un astfel de model ar putea fi in jurul a 99 de dolari si ar putea fi lansat, de asemenea, la anul.

SUrsa foto: bgr.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea