Stiinta & Tehnologie

#ecran #promovare #apple #android #windows #smartphone #iphone 5 #retina #Galaxy S4

Apple promoveaza intens iPhone 5 dupa lansarea Galaxy S4

Compania Apple a facut o campanie speciala in care promoveaza iPhone 5<, ca urmare a lansarii Samsung Galaxy S4, care a avut loc joi seara la New York.

Deoarece toata atentia presei de specialitate si a fanilor de smartphone-uri performante s-a indreptat catre Samsung Galaxy S4, cei de la Apple incearca sa demonstreze ca iPhone 5 este un gadget excelent.


Pe site-ul de promovare, iPhone 5 este prezentat ca fiind superior dispozitivelor Android sau Windows. Cei de la Apple pun accentul pe faptul ca iPhone 5 este singurul smartphone cu ecran Retina si cu o densitate a pixelilor de 326 ppi.

Fanii telefonului Samsung au dat insa replica acestei promovari prin mentionarea faptului ca Galaxy S4 are un ecran mai mare, de 5 inci si 441 ppi densitate a pixelilor.

Compania Apple a evidentiat faptul ca iPhone 5 are o autonomie de 8 ore, atat pentru vorbire, cat si pentru navigarea pe o retea 4G.

Nici camera foto de 8 MP (3264x2448 pixeli) nu a fost uitata - cei de la Apple au specificat ca majoritatea fotografiilor de pe Flickr sunt realizate cu iPhone 4, iPhone 4S sau iPhone 5.

Sursa foto: itproportal.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea