Stiinta & Tehnologie

#iphone #iphone 5c #smartphone # iphone ieftin #telefon apple

Apple lanseaza un iPhone 5C mai ieftin

Intrucat smartphone-ul iPhone 5C, lansat alaturi de iPhone 5S toamna trecuta, nu s-a bucurat de succesul scontat, Apple a decis sa scoata pe piata o noua versiune, mai ieftina, cu capacitate de stocare de 8 GB.

In prezent, gadgetul cu carcasa colorata din plastic este disponibil in versiunile cu memorie de 16 GB sau 32 GB. Lansarea iPhone 5C de 8 GB ar urma sa aiba loc azi, potrivit GSM Arena. Decizia Apple de a concepe un gadget mai ieftin vine ca urmare a vanzarilor sub asteptari, care au facut ca gigantul american sa ramana cu stocurile pe rafturi - cele mai noi informatii vizeaza cel putin 3 milioane de smartphone-uri iPhone 5C pentru care nu exista nicio cerere.

Cat despre pretul noii versiuni de iPhone 5C, se asteapta o reducere de circa 60 euro (270 lei), in contextul in care, in prezent, in Romania, iPhone 5C este comercializat, fara abonament, la preturi ce se invart in jurul sumei de 2.100 lei.

iPhone 5C a fost lansat in luna septembrie 2013 si este dotat cu display cu diagonala de 4 inchi, sistem de operare iOS 7, procesor dual-core tactat la 1,3 GHz si camera foto de 8 MP.

Foto: blog.jumia.com.ng

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea