Stiinta & Tehnologie

#parola #apple #app store #Apple iOS 6

Apple iOS 6 nu mai cere utilizatorilor parola constant in App Store

Apple a decis sa modifice o optiune de securitate ce ii jena pe multi utilizatori de iPhone, iPod Touch si iPad. In noul iOS 6, utilizatorii nu mai sunt nevoiti sa isi scrie parola la fiecare descarcare din App Store, ci doar pentru aplicatiile platite.

Descarcarea aplicatiilor sau a update-urilor direct pe iPhone era pana acum insotita aproape intotdeauna de introducerea parolei contului iTunes, lucru nu tocmai comod pentru cei ce prefera parolele lungi si complexe.

Dupa lansarea iOS 6 in aceasta toamna, utilizatorii de iPhone vor fi nevoiti sa introduca parola contului iTunes doar pentru aplicatiile platite, nu si pentru update-uri la aplicatii existente sau pentru aplicatii gratuite.

Din pacate, noul iOS 6 nu este compatibil cu toate gadgeturile Apple. Utilizatorii de iPhone 4, iPhone 3GS si iPod Touch de ultima generatie nu vor beneficia de functionalitatea completa, dar vor putea instala update-ul. Versiunile mai vechi de iPhone, iPod Touch si prima generatie de iPad nu vor primi deloc update-ul la iOS 6.


Sursa foto: CultofMac.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea