Stiinta & Tehnologie

#smartphone #aplicatii android #aplicatii antistres #Pranayama Lite #Zen Space #Zen Wisdom

Aplicatii mobile care te ajuta sa scapi de stres

Tehnologia este cu siguranta stresanta si te poate seca de energie. In mod ironic, insa, tot ea este si cea care te poate scapa de stres! Editorii de la Huffington Post au intocmit un top al catorva aplicatii care promit sa le ofere utilizatorilor o viata mai echilibrata.

Pranayama Lite, gratuita, Android, iOS

Aceasta aplicatie te invata cum sa respiri corect. Ai posibilitatea alegerii unor sunete, melodii si animatii linistitoare care te vor ajuta sa inspiri si sa expiri asa cum trebuie.

Zen Space, gratuita, doar pentru iPad

Cu Zen Space iti poti crea propria ta gradina Zen, iar apoi poti sa salvezi respectivele imagini pentru a le revedea mai tarziu. In plus, aplicatia are si cateva melodii linistitoare.
 

Zen Wisdom, 0,99 dolari, iPhone, iPad si iPod touch

Zen Wisdom iti prezinta in fiecare zi pe telefonul mobil sau pe tableta cate un citat plin de intelepciune din filozofia budismului Zen. Ai optiunea sa il salvezi sau sa il impartasesti cu prietenii.


Relaxing Sounds of Nature Lite, gratuita, iPhone, iPad si iPod touch

Dupa cum ii spune si numele, cu aceasta aplicatie poti sa asculti o multime de sunete linistitoare, de la cantecul greierilor si pana la valurile oceanului. In plus, poti sa creezi chiar tu panouri vizuale si de sunet care sa te ajute sa te relaxezi.



Sursa foto:huffingtonpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea