Stiinta & Tehnologie

#telefon #aplicatie # telefon furat # tel;efon pierdut # aplicatie pentru gasirea telefonului furat sau pierdut

Aplicatie gratuita pentru gasirea telefonului furat sau pierdut

Bitdefender introduce doua noi functii pentru Mobile Security BETA, aplicatie gratuita pentru terminalele care ruleaza sistemul de operare Android.

Functia anti-furt, prima dintre ele, permite utilizatorilor sa localizeze rapid telefoanele furate sau furate. Totodata, in cazul in care unui utilizator i s-a furat telefonul, acesta are posibilitatea sa stearga de la distanta toate informatiile stocate pe dispozitivul respectiv.

De asemenea, Bitdefender Mobile Security ofera si functia de scanare a cardurilor de memorie SD, ce previne descarcarea diverselor tipuri de malware pe telefon. Cardurile de memorie SD sunt vectori importanti de raspandire a amenintarilor informatice pe smartphone-uri, sub forma fisierelor infectate sau a aplicatiilor periculoase.

Functia de scanare a acestor dispozitive devine necesara pentru utilizatorii care stocheaza o mare cantitate de fisiere, fara a fi siguri de sursa lor. Procesul de scanare se declanseaza automat, in momentul in care utilizatorul introduce un card de memorie in telefon, sau poate fi initiat la cerere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea