Stiinta & Tehnologie

#aplicatie #Invisible Girlfriend #iubita reala # barbati singuri

Aplicatia pentru barbatii singuri care inlocuieste o iubita reala

"Invisible Girlfriend" este o aplicatie care ii ajuta pe barbatii singuri sa ii faca pe cei din jur sa creada ca au iubita.

Aplicatia "Invisible Girlfriend" este ideala pentru cei care s-au saturat sa le raspunda apropiatilor de ce nu au iubita. Odata pusa in miscare, "prietena invizibila" ii face pe cei din jurul utilizatorilor sa creada ca acesta si-a gasit iubirea vietii: SMS-uri, apeluri generate automat, statusuri false pe Facebook, chiar si cadouri.

Aplicatia, care inca nu a fost lansata pentru public, aflandu-se in faza de testare, va oferi trei niveluri de membru, relateaza Daily Mail. Astfel, pentru 9.99 dolari pe luna, utilizatorul va primi mesaje, telefoane, cadouri simple si un buton de interactionare de urgenta.

Pentru 29.99 de dolari lunar, "prietena" va actiona si in mediul virtual, pe profilul de Facebook al utilizatorilor, acesta primind inclusiv si mesaje voce din partea ei. Ultimul nivel de abonament costa 49.99 dolari in fiecare luna si permite crearea propriei povesti si primirea unor apeluri reale.

Sursa foto: designyoutrust.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea