Stiinta & Tehnologie

#aplicatie #facebook #facebook messenger # aplicatie messenger

Aplicatia Facebook Messenger va inlocui chatul clasic

Cand Mark Zuckerberg a achizitionat Whatsapp, in luna februarie, aplicatia Messenger pentru Facebook a intrat intr-un con de umbra. Presedintele popularei retele de socializare intentioneaza insa sa o readuca in atentia utilizatorilor, prin eliminarea celorlalte posibilitati de comunicare pe Facebook.

Versiunile vechi de chat pentru Android si iOS vor fi in curand eliminate, iar Messenger va ramane singura posibilitate de a comunica pe Facebook, a dezvaluit un oficial al companiei pentru Mashable.

Potrivit, TechCrunch, Facebook si-a notificat deja utilizatori cu privire la aceasta schimbare si urmeaza ca in urmatoarele doua saptamani sa desfiinteze chatul clasic.

"Astazi am inceput sa instiintam utilizatorii ca mesajele nu vor mai fi primite prin aplicatia Facebook, ci doar prin cea Messenger. Pentru a putea trimite in continuare mesaje pe Facebook de pe telefonul mobil, utilizatorii vor fi nevoiti sa instaleze aplicatia", a mai spus purtatorul de cuvant al Facebook.

Sursa foto: blogmush.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea