Stiinta & Tehnologie

#auto.ro #aplicatie mobil #aplicatie auto

Aplicatia de mobil care face furori printre romani

La un an si jumatate de la lansare, aplicatia Auto.ro se afla in topul preferintelor romanilor atat pentru versiunea iOS, cu 72.000 de descarcari inregistrate in Apple Store, cat si pentru Android, cu peste 132.000 de descarcari din Google Play, alaturi de cele peste 1.700 de recenzii. Astfel, Auto.ro, recunoscuta drept cea mai utila si inedita aplicatie de mobil pentru soferii din Romania a ajuns la 200.000 de instalari.

 

Aplicatia Auto.ro este gratuita si vine in intampinarea nevoilor oricarui sofer, oferind o gama vasta de solutii auto de care acestia au nevoie: 

  • Masina mea - administrare servicii aferente propriei masini:  ITP, rovinieta, RCA, ITP, Casco, rata credit sau leasing;
  • Plati cu telefonul mobil: plata rovinietei prin card bancar sau SMS;
  • Localizare puncte auto de interes: benzinarii, service-uri, spalatorii, vulcanizari, statii ITP, ATM, asistenta rutiera, parcari, constatari accidente, etc;
  • Anunturi: utilizatorii au posibilitatea sa caute si sa adauge anunturi auto cu ajutorul telefonului mobil, sa salveze anunturile favorite si sa creeze alerte.

“Numarul ridicat de instalari, comentarii si recenzii pozitive, alaturi de gradul de utilizare, confirma faptul ca aplicatia Auto.ro este apreciata pentru utilitatea pe care o ofera. Distinctiile castigate ne bucura si ne motiveaza in acelasi timp sa dezvoltam noi facilitati, menite sa usureze viata soferilor din Romania”, a declarat Sergiu Gamureac, Director Executiv Auto.ro.

Aplicatia a obtinut mai multe premii in cadrul competitiilor de profil: locul 1 la Webstock 2013 la categoria Mobile Applications, locul 1 “Best use of location services” in cadrul Mobilio Awards 2013 si locul 2 in cadrul Mobile Awards 2013.

Aceste premii au fost acordate pe baza unor criterii de evaluare menite sa faca o departajare obiectiva a aplicaţiilor de mobil: creativitate & originalitate, functionalitate, relevanta, interactivitate, navigabilitate, grafic design, user experience, structura si rezultate obtinute.

Aplicatia Auto.ro ofera servicii utile oricarui utilizator de smartphone, care functioneaza cu sistem de operare iOS sau Android. Este gratuita si s-a pozitionat drept solutia ideala ce vine in sprijinul soferilor romani, oferind posibilitatea de a achizitiona rovinieta cu telefonul, de a administra serviciile auto aferente propriei masini, de a le localiza pe harta, prin indicarea directiei si sensului de mers. Aplicatia este usor de utilizat si calculeaza rapid ruta si distanta catre cel mai apropiat furnizor de servicii auto. De asemenea, se pot edita, evalua, adauga recenzii si se ofera informatii cu privire la datele de contact si promotiile existente.

Versiunea pentru Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netbridge.autoro

Versiunea pentru iOS: https://itunes.apple.com/ro/app/auto-ro/id430804021?mt=8

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea