Stiinta & Tehnologie

#aplicatie smartphone #aplicatie de mobil #Favorites

Aplicatia care te ajuta sa iti pastrezi prietenii

Doi romani au inventat o aplicatie care te ajuta sa nu uiti sa tii legatura cu cei dragi, partenerii de afaceri sau colegii de la birou. In acest fel, nu vei mai uita de ziua de nastere a soacrei sau a sefului!

 

"Favorites" este numele aplicatiei de mobil care te va ajuta sa iti contactezi apropiatii sau persoanele importante intr-un moment sau altul din viata ta. Potrivit realitatea.net, Octavian Dumitrescu si Victor Miron sunt cei doi tineri care ii ajuta pe utilizatorii de smartphone sa nu uite sa sune pentru a nu avea parte de neplaceri acasa sau la birou.

Momentan, sunt disponibile patru tipuri de relatie: persoane importante, familie, prieteni si afaceri. Aplicatia "Favorites" a fost lansata recent pe piata si deja a fost descarcata de sute de oameni. "Favorites" preia contactele aflate la favoriti in agenda telefonului si te ajuta sa interactionezi mai bine cu ele. Poti stabili intalniri si poti sa setezi cat de des sa vorbesti cu ei. Aplicatia este gratuita, fiind disponibila in Google Play.

Sursa foto: connectedrogers.ca

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea