Stiinta & Tehnologie

#facebook #aplicatie facebook #HateWithFriends

Aplicatia care iti spune ce prieteni de pe Facebook te urasc in secret

De regula, aplicatiile pentru retelele sociale sunt menite sa apropie utilizatorii, insa HateWithFriends face chiar opusul.


Aplicatia ii invita pe utilizatori sa se logheze cu contul de Facebook. Apoi, afiseaza fotografiile de profil ale fiecarui prieten virtual al respectivului utilizator si il invita pe acesta sa spuna pe cine uraste in secret apasand butonul "hate" aflat sub fiecare imagine.



In cazul in care prietenul in cauza foloseste serviciul HateWithFriends, iar sentimentul este reciproc, site-ul va informa ambele parti printr-un e-mail, scrie Daily Mail. Cei doi vor putea alege daca vor sa pastreze sau nu prietenia pe Facebook.

Aplicatia a fost creata de Chis Baker, un fost director de creatie al portalului BuzzFeed. El spune ca HateWithFriends.com nu a fost creata pentru a fi luata prea in serios, mai degraba sa provoace amuzament, comentarii si statusuri pe Facebook.


Sursa foto: dailymail.co.uk

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea